A 4 legjobb szemöldök pomádé. Ismerkedj meg a kedvenceinkkel! [RANGSOR]

Olyan tartós szemöldök pomádét keresel, amely bármilyen alkalomról is legyen szó tökéletes partnered lesz? Szeretnénk a segítségedre lenni ebben, éppen ezért összegyűjtöttük most a szépségápolási piac legjobb dobásait. Csekkold a toplistánkat! 

Hogyan válasszunk szemöldökpomádot

Innentől kezdve a szemöldök formázása könnyed, élvezetes és ami ennél is fontosabb – precízen végrehajtható feladat lesz. Ismerkedj meg a négy legjobb pomádéval, amelyeknek hála mindig ragyoghatsz.

A TOP 4 SZEMÖLDÖK POMÁDÉ 

1. NANOBROW EYEBROW POMADEszemöldök pomádé

nanobrow eyebrow pomade

Méret: 6g

Az ikonikus és pofon egyszerűen használható pomádé világszerte nagy népszerűségnek örvend. Vedd át az irányítást a szemöldökeid kinézete felett egy pillanat alatt, és érd el, hogy a bámulatos ragyogásának hála az emberek utánad forduljanak az utcán. A Nanobrow pomádéja segít az igényeid szerint formázni, természetes árnyalattal megtölteni a szemöldökeidet, valamint kipótolni a hiányos részeket. Amennyiben szükségét érzed, rajzolj további szemöldök szálakat! A vízálló, tartós formulája miatt egész nap a helyén marad, így igazításokra sem lesz szükség. Formázd és töltsd fel a szemödökeidet reggel úgy, hogy aztán arra egész álló nap, ne legyen gondod! A konzisztenciája csodálatos és krémes, ezek a tulajdonságok pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy a formázás minden nap kellemes és kényelmes élmény lehessen. Kifejezetten azoknak kedvez ez a kozmetikum, akiknek még nincs nagy jártasságuk a szemöldökformázásban. A szemöldököd végre anélkül lesz gyönyörű és precízen meghúzott, hogy közben groteszk hatást keltene. Nem kell aggódnod, hogy az ívek esetleg ritkásnak vagy foltosnak tűnnének. A Nanobrow Eyebrow Pomadénak hála kis erőfeszítéssel lehet tökéletes szemöldököd. A csodálatos krémességével lehet megfelelő hétköznapi és alkalmi sminkhez egyaránt. Azon hölgyek számára készült akik nem elégedettek a szemöldökük kinézetével, hiszen tartós és egyszerűen formázható is. A legjobb tulajdonságai között az egyszerű alkalmazhatóságot, a tartósságot és a hihetetlen végeredményt említhetjük. Ár-érték arányban is nagyon kedvező!

Felhasználók véleménye:

“Bár elég szép formája van a szemöldökömnek, van benne néhány ritkás rész, és a szárai sem egyenlőek. A Nanobrow Eyebrow Pomade jelenti ezekre a megoldást. Hatalmas plusz számomra a gondosan válogatott természetes árnyalatok és a végtelenül tartós végeredmény!”

– Monika, 23

“Bár szeretem a kifejező sminkeket, a szemöldököm önmagában sajnos távolról sem olyan ütős vagy merész, mint ahogy szeretném. A Nanobrow pomádéja a segítségemre van a helyzet megváltoztatásában. Annyira hozzám nőtt, hogy mostanra egy pillanatba sem kerül az egész művelet!”

 – Mary, 40

“Az én vékony, hiányos és halvány szemöldököm számára ez a termék egyszerűen életmentő. A hatása egyszerűen DÖBBENETES!”

– Lena, 29

2. WBco The Brow Pomade

Méret: 3g

Tökéletesen formázott szemöldökökről álmodozol? A Wbco kifejlesztett egy válogatott összetevőket tartalmazó innovatív formulát, amely még akkor is szépíti a szőrszálakat, amikor nem is viselsz sminket. A vízálló, tartós formulájá mattra szárad, nem nehezíti el vagy ragasztja össze a szálakat. Alkoss ezzel a pomádével tökéletes textúrájú szemöldököket! Öt intenzíven pigmentált árnyalatból választhatsz, amelyekkel gond nélkül villámgyorsan elláthatod a feladatodat. Mondj búcsút a groteszk vagy rajzfilmes szemöldököknek! A WBco pomádéját nagyon könnyű használni: tegyél az ecsetre a pomádéból, simítsd el az oldalakat, így hozva létre határozott éleket. Majd rajzold olyan ívüre a szemöldöködet, ahogy elképzelted! A pillekönnyű krémes termék nem csak csinos, de kifinomult hatást is kelt! A vízálló és tartós formulájának hála, minden időjárási körülmények között nagyszerűen megmarad. Semmi kétség afelől, hogy érdemes a figyelemre.

Felhasználók véleménye:

“Nekem nagyon tetszik. Nem okoz gondot a szőke hajamhoz illő árnyalat megtalálása. A színe csodálatos és természetes. Szerintem örökké ezt fogom újra venni, mert annyira hatékony.”

 – Liza, 33

“A West Barn Co. pomádéja megváltoztatta az életemet! Még az olyan kezdők is mint én könnyen tudják használni, a szemöldököm pedig ezután ezerszer jobban néz ki. Jó néhány szemöldökformázó kipróbálásával a hátam mögött be kell, hogy lássam ez a legjobb. A szín tökéletes és sokáig elég!”

 – Sylwia, 25

“A legjobb szemöldök pomádé, amit valaha használtam, fejet hajtok előtte. Gyors applikáció és bámulatos színek”

– Julia, 40

3. Benefit Cosmetics POWmade

Méret: 5g

Krémes szemöldök pomádé intenzív pigmentekkel. A szőrszálak végre úgy néznek ki, ahogy megálmodtad őket! Az átalakulás egy csettintésre végbemehet. A kiváló árnyalatoknak hála, néhány vonással természetesen töltheted fel a ritkás részeket! Krémes és könnyű bevonat keletkezik a szőrszálakon, a végeredmény gyönyörű és bársonyos lesz. Akár 36 órán át is tart! A vízálló formula nem szárad ki, potyog le, illetve felesleg sem keletkezik a szemöldökökön. A hozzátartozó kefetisztító egy másik pozitív tényezőt jelent, ezzel pontosan a megfelelő mennyiségű pomádé marad az applikátoron. Minden különösebb erőfeszítés nélkül a legjobb formádat fogod hozni! A különleges kialakítású kétoldalú ecset mindig tökéletesen ellátja a feladatát, egy csepp sem fog kárba veszni. Töltsd fel a szemöldöködet, amikor csak jól esik! 

Felhasználók véleménye:

“Még soha nem használtam ilyen jellegű kozmetikumot, de azt hiszem a kezdőknek tökéletes. A csomagolás kialakítása is segít megszabadulni a felesleges festéktől, így a hétköznapi megjelenés megalkotása nagyon könnyű. A pigmentáltsága nagyszerű, semmilyen akadályba nem ütköztem a szemöldök megrajzolása és a merészebb smink létrehozása során”

– Blanka, 26

“Egyszerűen beleszerettem! Nagyon hatékony, egy kevés is elég belőle ahhoz, hogy az összhatás szép legyen. Nagy előnye, hogy egyáltalán nem szárad ki sok használat után sem. A szemöldökön egész nap fennmarad.”

– Julia, 41

“Minden szempontból ez a legideálisabb szemöldök pomádé. Minden nőnek helyet kellene találnia a számára a neszeszerben. Sajnálatos, hogy csak ilyen sokára bukkantam rá, de innentől már ez marad a kedvencem!”

– Edyta, 37

4. Refy Brow Pomade

Méret: 1.5g

Nagyra tartod a mindennap tökéletes szemöldököket? A Refy Brow Pomade a megmentésedre siet! Zseniális ez a kozmetikum. Szeretnéd, hogy a szemöldökeid rendkívül kifejezőek és szokatlanul mélyek legyenek? A különleges kialakítású csapott ecsettel mindez lehetséges. A pomádé krémes konzisztenciájának hála végig siklik a bőrön, kitölti a ritkás és foltos részeket. A matt végeredmény egyszerre hat nagyon természetesnek és látványosnak.  A különböző árnyalatok kombinálásával, álomszerű lehet a megjelenésed. Legyen igéző a pillantásod a szépen megrajzolt szemöldököd által. Annyi a teendőd, hogy egy keveset teszel az ecseted végére és felviszed a kitöltésre szoruló részre. Ha szükséges, és intenzívebbé tennéd az árnyalatát, akkor rétegezd a pomádét. Látod milyen egyszerű? A Refy Brow Pomade nem a legolcsóbb a kategóriájában, de megéri beszerezni.

Felhasználók véleménye:

“Imádom ezt a terméket! Az applikátora nagyon aprólékos, még a kevés kozmetikummal is hatalmas változás érhető el a megjelenésben. Hosszú használat után tudatosodott bennem, hogy abszolút nem szárad ki. Egész nap ott marad a szemöldökön.”

– Judyta, 30

“Az új kedvenc szemöldökformázó termékem. Sokkal jobb, mint bármilyen általam tesztelt szemöldökceruza, illetve por. A nyomába se érnek. Lehetővé teszi a határozott végeredményt! Imádom!”

– Magda, 24

“Egy nagyszerű termék. El vagyok ájulva a hatásától – természetes és nem túl intenzív. Minden nap használom és még mindig tele van az üvegcse.”

 – Marysia, 39

Copyright © 2024. All rights reserved.