A Microblading hatás – Melyik szemöldök tollat válasszuk? Ismerd meg 3 legjobb választásunkat!

Szemöldök toll – hogyan kell használni?

Vékony, egyenetlen szemöldök, aszimmetrikus szemöldökforma… Itt az ideje a változásnak! Használd  a szemöldökceruzát, hogy a pontosan meghatározott szemöldök hosszan tartó hatása olyan legyen, mint a microblading kezelés után. A szemöldök smink elkészítése tollal nem nehéz, csak egy kis gyakorlásra van szükséged és az eredmény meglepő lehet. A toll hegyes vége olyan vékony vonalakat hoz létre, amelyek megtévesztően hasonlítanak a valódi szemöldök szőrszálakra. Rövid vonásokkal természetesen kitöltheted a ritkás területeket és kijavíthatod a hibákat a szemöldökben miközben háromdimenziós volument érhetsz el.

Kezdetnek fésüld meg szemöldöködet egy spirállal vagy fésűvel, hogy megfelelő formát adj nekik. Kezd a ritkás területek kitöltésével és az ívek meghatározásával. Tartsd a tollat merőlegesen, úgy, hogy csak a hegye érintse finoman. Gyors és rövid vonásokat készíts, mindig a szőr növekedési irányával megegyezően. Kezd a szemöldök alsó vonalától és a ritkás területeken a valódi szemöldök szőrszálak utánzásával. Könnyen növelheted a szemöldököd fedettségét és volumenét attól függően, hogy hány szőrszerű vonást rajzolsz.

Melyik a legjobb szemöldök toll?

Nézd meg TOP 3 választásunkat és fedezd fel a vegánbarát formulájú, szuper hosszan tartó szemöldök tollakat.

NANOBROW

Nanobrow Microblading Pen

Árnyalatok:

Szőke

→ Sötét szőke

→ Világosbarna

→ Sötétbarna

→ Eszpresszó

A szépségipar egyik kedvence, a Nanobrow Microblading Pen az egyetlen olyan szemöldök toll a maga nemében, amely a microblading kezelés által inspirált hibátlan szemöldök megjelenést biztosít. Megkönnyíti a microblading szemöldök hatásának elérését a professzionális szalonban történő elkötelezettség és drága kezelés nélkül. Mostantól nincs szükség a microblading kezelésre, hogy szemöldököd pillanatok alatt vastagabbá, teltebbé és határozottabbá váljon. A Nanobrow szemöldök toll ultravékony és rugalmas hegye tökéletes a valósághű, szőrszálszerű vonások létrehozásához. A vízálló formula 24 órán keresztül a helyén marad és szinte észrevehetetlen a bőrön. A Nanobrow Microbaling Pen az egyik legprecízebb szemöldök toll ultra vékony hegyével. Természetesnek tűnő színt kölcsönöz a szemöldöknek. Kiváló alternatívának bizonyul a microblading helyett. Öt sokoldalú árnyalatban kapható. Vegán formulával rendelkezik, nem tartalmaz káros összetevőket és nem tesztelték állatokon.

✓ vegán formula

✓ kegyetlenségtől mentes

✓ ultra-vékony hegy

✓ vízálló

✓ káros összetevőktől mentes

Keresés a honlapon www.nanobrow.hu

URBAN DECAY

Brow Blade Ink Stain + Waterproof Eyebrow Pencil

Árnyalatai:

→ Taupe Trap (univerzális tópszín)

→ Brown Sugar (lágy középbarna)

→ Cafe Kitty (meleg középbarna)

→ Natural Nana (semleges barna)

→ Brunette Betty (meleg barna)

→ Gingersnap (vörösesbarna)

→ Cool Cookie

→ Dark Drapes (sötétbarna)

→ Blackout

Az Urban Decay Brow Blade Ink Stain + Waterproof Eyebrow Pencil egy egyedülálló, kétoldalas szemöldökceruza, amely mikroblading hatást biztosít a szemöldöködnek, a drága kezelés nélkül. A krémes és vízálló szemöldökceruza végével formázza, árnyalja és kitölti a ritkás területeket a teljes szemöldökhatás érdekében. A nagyobb precizitás és kontroll érdekében a felvitel a vége ferde. A másik oldalán egy toll található, amely valódi szemöldökszőrszálakat utánzó vonalakat hoz létre. Az Urban Decay kétoldalas szemöldöktoll 9 árnyalatban kapható. Vegán formula, nem tartalmaz parabéneket, ftalátokat és szulfátokat, és nem tesztelték állatokon.

✓ vegán formula

✓ kegyetlenség mentes

✓ vízálló

✓ parabén-, ftalát- és szulfátmentes

✓ kétoldalas (toll + ceruza)

ANASTASIA BEVERLY HILLS

Micro-Stroking Detailing Brow Pen szemöldök toll

Árnyalatai:

→ Szőke

→ Karamell

→ Taupe

→ Lágy barna

→ Közepes barna

→ Csokoládé

→ Sötétbarna

→ Gránit

→ Ébenfa

Az Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen kissé vastagabb hegyű, ami biztosítja, hogy könnyedén készíts fenomenális volument. A határozott hegye lehetővé teszi, hogy precíz, szőrszerű vonásokat rajzolj a teltebbnek tűnő végeredmény érdekében. A formula nem maszatolódik és vízálló. A hegye gyorsan kitölti a réseket, könnyű vele dolgozni és nagyszerű kényelmet biztosít. A nagyobb méretű tollhegy nem befolyásolja jelentősen a megrajzolt vonalak pontosságát. Kilenc árnyalatban kapható. A toll formulája vegán, nem tesztelték állatokon és mentes minden káros összetevőtől.

✓ vegán formula

✓ kegyetlenség mentes

✓ vízálló

✓ parabén-, ftalát-, ásványi olaj-, illatanyag-, alkohol- és talkummentes.

Copyright © 2024. All rights reserved.