A tökéletes utolsó simítás minden sminkben: Lashcode szempillaspirállal

Jó smink nem létezik kihangsúlyozott szempillák nélkül, ezért a kiváló minőségű szempillaspirál egy abszolút kihagyhatatlan szépségápolási termék. A szempillaformázás új lehetőségeket nyit meg. A mesteri Lashcode szempillaspirál, amelyet vitaminokkal és növényi kivonatokkal gazdagítottunk ilyen termék. Vajon elnyeri a hölgyek kegyeit?

Lashcode szempillaspirállal

Minden nőnek különböző elvárásai vannak a szempillaspirállal kapcsolatban. Azonban van egy dolog, ami minden nő szemmel tart – ez pedig nem más, mint hogy a legjobb szempillaspirál hibátlanul működik, függetlenül a körülményektől és ideális szemkontúrt biztosít.

Így működik a Lashcode – az első szempillaspirál, amely ötvözi az ultrakönnyű pigmenteket a kiváló minőségű szempilla-formázó összetevőket és a gondoskodó anyagok komplexumát, pontosan alkalmazva egy modern, elliptikus spirállal, amely a legkiválóbb minőségű, hipoallergén és tartós anyagból, az ellenálló szilikonból készül.

A SZEMPILLA FORMÁZÓ LASHCODE

A Lashcode lehetővé teszi az alkalomhoz illó smink elkészítését. Ezzel a szempillaspirállal minden nő kényelmesen sminkelhet, akár egy profi, kényelmetlenségek nélkül, valamint anélkül, hogy aggódnia kellene a túlzott hatások, vagy az összeragadó szempillák miatt. Ez az egyetlen szempillaspirál, amely a szem formájához és a szempillákhoz igazodik, könnyen felvihető, és egyszerűen eltávolítható.

Romantikus ívelés – a spirál tökéletes formája és mérete lehetővé teszi, hogy ideális esetben minden egyes szempillát elérjen, meghosszabbítson és hangsúlyozzon már egyetlen réteggel. A tekintet finom, nagyonis nőies és friss lesz.

Dús hatás – köszönhetően a szilikon sörte különböző hosszának a legapróbb szempillákat is eléri a spirál a szemek sarkában. Ennek eredményeként a tekintet sokkal kiteljesedettebben jelenik meg. A szem alakja szépen definiált lesz.

Extrém vastagság – rétegről rétegre, az elasztikus spirál; a szem és a szempilla alakjához igazodva; gyönyörű és intenzív fekete színnel vonja be pilláinkat. A maximális vastagság a szempillák extrém dús hatását éri el.

SZEMPILLA ÁPOLÁS LASHCODE-DAL

A szempillaspirál sok olyan ápoló anyagot tartalmaz, amelyek egy szempilla szérum tulajdonságait adják a terméknek. A Lashcode erősíti és táplálja a szempillákat, miközben sminkelésre is kiváló. A szempillaspirál tápláló anyagai behatolnak a szempilla gyökereibe, ahol közvetlen befolyással vannak a szempilla növekedésére, megerősítésére és a szempillák hullásának megakadályozására.

  • Csírakivonatok – a szója és a búzacsíra kivonatok gazdagon ápolják a szempillákat, javítják azok szerkezetét és öregedésgátló hatásúak, valamint erősítik, hidratálják és rugalmassá varázsolják pilláinkat.
  • Baicalin – A Baikalin Skullcap kivonat a flavonoidok forrása, amely a szempillák felületén mikroszkopikus védőréteget képez és természetes napvédő szűrőként működik.
  • Panthenol– pro-vitamin, amely a szervezetben B5-vitaminná változik. Erősíti, simítja, puhítja a pillákat, és biztosítja a szempillák fényét és rugalmasságát.
  • E-vitamin – antioxidáns anyag, az úgynevezett ifjúsági vitamin. A vitamin finom tapintású és egészséges szempillákat hoz létre, mivel fokozza a sejtekben zajló jótékony folyamatokat.
  • Arginine – természetes aminosav, hatékony szempilla hidratáló. Megkönnyíti más tápanyagok felszívódását a szőrtüszőkbe.

DIVATOS SMINK? CSAK A LASHCODE

Meggyőző megjelenés, amelyet az ultra-fekete pigmentek által hangsúlyozott szempillák eredményeznek, melyek hosszúak és dúsak? A Lashcode egy olyan szempillaspirál, amely lehetővé teszi a professzionális szempilla formázás átvitelét a mindennapi sminkelésbe. Új lehetőségeket kínál a nők számára, akik értékelik a szempillaspirálok hatásait, és nem tudnak alapvető tulajdonságokat nélkülözni egy szempillaspirálban. A termék jótékony tulajdonságait és hatékonyságát a pontos spirálnak, a legkiválóbb minőségű komponenseknek és a maximális hosszúságot biztosító púderes formulának köszönheti.

Tudj meg többet: www.lashcode.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2023. All rights reserved.