Argánolajos micellás sampon a Nanoiltól. Mert a szép haj a jó samponnál kezdődik

Szeretnél gyönyörű, ápolt és egészséges hajat? Kezdj egy olyan samponnal, amely egyszerre két feladatot képes ellátni: gyengéden szabadítja meg hajszálaidat a kosztól és ápoltá teszi őket. Mely samponnak adatik meg az esély, hogy a legjobb samponná váljon, amelyet valaha használtál? Ismerd meg a Nanoil Argan Micellar Shampoo-t!

argán olajos sampon Nanoil

Nanoil Argan Micellar Shampoo

Egy jó hajápolási rutin kialakítása elég megterhelő tud lenni. Mely termékeket használjuk, ha hajszálaink rakoncátlanok és fejbőrünk könnyen irritálódik. Tudod mi okozza mindezt? Az esetek 70% a rossz minőségű sampon, amelyet napról napra használsz. A rossz minőségű samponok komedogén, allergiás reakciókat válthatnak ki, és bolyhos állagot eredményezhetnek. Nincsen semmilyen pozitív hozadékuk, hiszen ezek a termékek nem nyújtanak táplálást hajmosás során. Ami talán még aggasztóbb, hogy kiszárítják a hajat.

Ezért akármikor sampont vásárolnál, mindig körültekintően válassz. Ma ebben a feladatban igyekszünk segíteni – gondolkodtál már rajta, hogy kipróbáld a Nanoil argánolajos micellás samponját? Ez a sampon gyengéden ápolja a hajat és a fejbőrt, miközben kegyetlenül elbánik a szennyeződésekkel – ezen felül pedig – feltölti a hajszálakat tápanyagokkal.

Hajmosás – a hajápolás elengedhetetlen pillére

A hajmosás a hajápolás első és legfontosabb eleme. Amikor hajat mosunk, többet teszünk mint szimplán eltávolítjuk a felgyülemlett koszt, faggyút és szennyeződéseket. Ápoljuk, tápláljuk és védjük is egyben a hajat illetve nyugtatjuk a fejbőrt. Természetesen nem az összes samponnak ugyanolyan a hatása. Használj te is olyan sampont, amely minderre képes, mint például a Nanoil algás micellás samponja. Ez az egyetlen olyan termék, amely képes eltávolítani 

Hogyan működik a Nanoil Argan Micellar Shampoo?

A micellás samponok újdonságnak számítanak a piacon. Eddig a “micellás” szó főleg sminkeltávolító termékekkel kapcsolatban került szóba. A micellás sminkeltávolítók eltávolítják a sminket és a szennyeződéseket az arcról, a bőr tiszta és táplált.

A Nanoil micellás sampon hasonló módon működik: tökéletesen tisztítja a hajat és gyengéd, irritáció mentes, ápolja a fejbőrt és visszaállítja annak pH értékét. Ezen kívül a Nanoil micellás samponja táplálja a hajat és ellátja minden olyan tápanyaggal, amelyre szüksége van ahhoz hogy egészséges és fényes legyen.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – összetevők

A Nanoil micellás samponja a legvékonyabb szálú haj számára is megfelelő tisztaságot biztosítanak, amely ezeknek az összetevőknek köszönhető:

  • Az argánolaj táplálja a hajat, megvédi a károsodástól és fényessé teszi azt.
  • A micellák, amelyek a micellás samponok fő összetevői úgy képesek tisztítani a hajat, hogy közben nem dehidratálják őket. Továbbá dúsabbá teszi őket mert megemeli a hajtöveket.
  • A természetes tara fa kivonat képes hidratálni a hajat és szabályozni a faggyú termelődést.
  • Ricinusolaj megvédi és hidratálja a hajat. Antiszeptikus  hatású és nyugtatja a fejbőrt.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – hatások

Ha a célod az egészséges és erős haj – amely tökéletesen tiszta, dús és fényes, akkor ez a sampon neked való. A Nanoil argánolajjal dúsított micellás sampon bármely hajtípus számára ideális. Könnyed, tehát nem nehezíti el és lapítja le a hajat. A Nanoil Argan Micellar Shampoo már egy használat után is tapintásra puha, sima és könnyen kifésülhető. 

Nanoil Argan Micellar Shampoo – hogyan használjam?

argán olajos micellás sampon Nanoil

Szeretnéd te is kipróbálni legjobb argánolajos hajápolást? Látogass el a nanoil.hu weboldalra és ismerd az összes Nanoil által kifejlesztett  argánolajos terméket. Próbálj ki egyéb micellás samponokat is.

Copyright © 2024. All rights reserved.