Bámulatos frizurát készítenél? Akkor a Nanoil előkészítője kötelező darab!

Egy hajspray? A múlt ereklyéje! A Nanoil formázó spray-jénél jobb haj előkészítő spray-t úgysem találsz – teljesen új megközelítést adhat a hajformázó rutinod számára. Lássuk, miért éri meg tesztelni. 

spray a haj könnyebb kezelhetőségéé nanoil

Fogadni mernénk, hogy számodra is ismerős a valamilyen spray-vel lefújt ragacsos, ropogósra száradt és természetellenesen álló haj érzése. Ami sokkal inkább emlékeztetett egy madárfészekre, mint álmaid frizurájára. Ez az olyan szerény minőségű termékek sajátja, amelyek nem tisztelik a fürtök igényeit.

Csekkold az újdonságot: Nanoil Hair Styling Spray

Minden, amire egy tökéletes frizurához szükséged lesz, az a Nanoil előkészítő spray-je – a terméknek hála, az otthoni hajápolásod új dimenzióba fog lépni. Ez a könnyed permet méllyen hidratál és rögtön kezelhetővé teszi a hajat. Nem kell sokat várnod, mert a Nanoil Hair Styling Spray hatása azonnali. A következő nagyszerű tulajdonsága, hogy a formázáshoz – egyenesítés, göndörítés, feltűzés stb. – nedves és száraz hajon egyaránt használható. Mindegy milyen stílust képzelték el, a Nanoil spray-je segít megvalósítani azt.

Ígéretek & hatások. Mire képes? 

A Nanoil Hair Styling Spray mindennapos hajápolási rutinodba történő beillesztése sokkal többet ad annál, minthogy elbűvölő lesz a megjelenésed. A termék:

  • megfelezi a szárítási időt
  • egyenesít és megakadályozza a göndörödést
  • segítség a gubancoldásban
  • a haj egészséges és gyönyörű lesz
  • meggátolja a szálló babahajakat
  • táplál, kondicionál és erősít
  • gondoskodik arról, hogy a beállított frizurád sokáig kitartson

A többcélú felhasználhatóságának és hatásainak köszönhetően, a Nanoil Hair Styling Spray nem csak egy egyszerű formázást előkészítő vagy fixáló spray. Ennél sokkal többről van szó – amellett, hogy sokkal kezelhetőbbé teszi a hajat, táplálja és még védi is a hajszárító, illetve hajsütővas által kibocsátott hőjével szemben.

nanoil hair styling spray

A Nanoil előkészítő spray-jében lévő összetevők 

A titok nyitja az INCI. A termékben semmilyen felesleges adalék nem található, kizárólag jótékony hatású összetevők alkotják, amelyek például egyenesítik, ragyogást kölcsönöznek és a többi. A formula azonban igen gazdagnak mondható.

A Nanoil Hair Styling Spray-je azért szokatlan, amert panthenolban és ricinusolajban gazdag. Ez a két komponens támogatja és erősíti a hajat a formázás során. Míg a legtöbb előkészítő spray elnehezíti a hajat, addig a Nanoil terméke táplálja és védelmezi a hő negatív hatásaival szemben. A B5-provitamin nem csak a fényét növeli, de táplálja is a hajat.

Hajformázás? A Nanoil segítségével könnyebb, mint gondolod

Egy ilyen készítmény egy lépést jelent előre egy sokkal tudatosabb és biztonságosabb hajformázási rutin felé. Természetesen, mindenféle készítmény nélkül is elkészíthető a frizurád, de mi mindenféleképpen azt javasoljuk, hogy szerezd be a Nanoil spray-jét. A hajad hálás lesz érte!

A Nanoil Hair Styling Spray-jének segítségével a frizura elkészítése igazán egyszerű. Felfújod a száraz vagy nedves hajra, majd úgy alakítod, ahogy csak kedved tartja. Az egész nem tart tovább, mint egy pillanat.

Copyright © 2023. All rights reserved.