Szemöldök laminálás – A szezon legdivatosabb trendje. Készítsd el saját magad az otthonod kényelméből a Nanobrow Lamination Kit segítségével

Függetlenül attól, hogy úgy döntesz, hogy otthon laminálod a szemöldöködet, vagy szakemberhez fordulsz, a Nanobrow Lamination Kit szemöldök lamináló készlet a hosszan tartó szemöldök formázáshoz tökéletes termék.

Mi az a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás egy félig tartós szépségápolási kezelés, amelynek célja a szemöldök formázása és körülbelül 6-8 hétig tart. A lamináló kezelésnek köszönhetően tökéletesen kifésült, egyenletesen formázott és volumenes szemöldököt kap. A laminálás során a szemöldökre tioglikol savat (a szőrszálakat kiegyenesítő összetevő, amely ráadásul sűríti és formázza azokat) viszünk fel. A szemöldök laminálás hatása akár két hónapig is tart. A legjobb az, hogy manapság a szemöldök lamináló kezelését nem feltétlenül kell szépségszalonban elvégezni. Egy jó szemöldök lamináló készlettel saját magad formázhatod a szemöldököd, hogy hosszú hetekig élvezhesd a tökéletesen formázott és hibátlan megjelenésű szemöldöködet, amit nem kell sminkelned… hacsak nem akarod! A kulcs az, hogy egy jó szemöldökl lamináló készletet válassz, mint amilyen a Nanobrow Lamination Kit.

Milyen előnyei vannak a Nanobrow Lamination Kit segítségével végzett DIY szemöldök laminálásnak?

A z alacsony árán kívül? A kényelem és a komfort is! Mostantól kezdve nem kell többé időpontot egyeztetned egy kozmetikushoz. Nem kell időt pazarolnod az ingázásra: A DIY szemöldök laminálás a Nanobrow Lamination Kit segítségével mindössze 20 percet vesz igénybe! Ráadásul ez a szemöldök lamináló készlet rendkívül könnyen használható. Az összes flakon meg van számozva, így pontosan tudod, mi a következő lépés az otthoni laminálás során. A Nanobrow Lamination Kit még a legvékonyabb szemöldököt is képes megszépíteni! Ez a készlet a kezelés során a legnagyobb precizitást biztosítja.

A szemöldök laminálás nagyszerű kezelés mindenkinek, aki:

 • nehezen kezelhető, vastag szemöldöke van
 • akinek tökéletesen formázott szemöldökről álmodik, amely reggeltől estig hibátlanul néz ki
 • szereti a természetes szemöldök kinézetet, de nem szeret szemöldök sminket felvinni.
 • akit értékelnek a legújabb szemöldök trendeket
 • akinek nem kell hetekig gondolkodnia a szemöldökformázáson
 • szereti kényeztetni magát
 • teljes kontrollt szeretne gyakorolni a formázási folyamat és a szemöldök kinézete felett

Nanobrow Lamination Kit – szemöldök lamináló készlet


Hogyan lamináljuk a szemöldököt otthon?

Nagyon egyszerű. Nézd meg magad:

 1. Készítsd elő a Nanobrow szemöldök lamináló készletet, tiszta, pormentes vattakorongokat, egy kis vizet és olajmentes sminklemosót.
 2. Tisztítsd és szárítsd meg a szemöldöködet. Ne feledd, hogy olajmentesnek kell lennie. Például a Nanobrow Micellar Makeup Remover tökéletesen megfelel erre a feladatra.
 3. Fésüld át a szemöldöködet egy kefével. Tedd fel a készletben található ragasztót, és körülbelül 30 másodpercig hagyd a szemöldökön.
 4. Most fogd az 1. lépés feliratú flakont és a szemöldöködre felfelé haladva vidd fel az oldatot, hogy megfelelő formát adj neki. Tartsd a terméket 5-8 percig: minél vékonyabb a szemöldököd, annál rövidebb ideig kell rajta tartanod. Töröld le egy száraz, pormentes vattakoronggal.
 5. Itt az ideje a második és egyben utolsó lépésnek. Vidd fel a szemöldökre a 2. Lépés feliratú terméket, formázd a szemöldököt, hogy megőrizze a megfelelő formáját. Öt-nyolc perc elteltével töröld le a terméket egy nedvesített vattakoronggal. Fésüld ki a szemöldököt. Ez minden! Most hat-nyolc hétig élvezheted a gyönyörű szemöldöködet!

Próbáld ki ezt a trendet a saját szemöldöködön! Látogasson el a www.nanobrow.hu weboldalra és rend meg a Nanobrow Lamination Kitet kényelmes és gyors kiszállítással!

Copyright © 2023. All rights reserved.