A rövid haj formázása a Matrix Géllel

A kócos és makacs tincsek többé nem okoznak gondot. Most a loknik megszelídítésére legakalmasabb és legkedveltebb termék a Design Puls Matrix Rock Solid Gel.

matrix

A Design Puls sorozat összes terméke arra lett tervezve, hogy a hajnak egyedi formát adjon, melynek csak a képzeleted szab határt. Bármilyen hajtípusra akalmazhatóak, még a festett és göndör hajra is. A Matrix a legjobb fodrászszalonokat látja el a termékeikkel.

A Matrix Gel világszerte hatalmas sikerre tett szert, és a világ legjobb fodrászai -akár filmiparban, vagy a divatvilágban dolgoznak – ajánlják őket. A Matrix rengeteg divatbemutatón van jelen, melyen a haj a szempont. A Rock Gel rengeteg angol fodrászatban megtalálható, de most a saját fürdőszobádba is megszerezheted! Ha rövid hajat szeretnél formázni, ez a termék a tökéletes választás! Mitő ilyen híres ez a Gél?

Tényleg egyheyben tartja a hajat, órákon át. Még a durva időjárási tényezők sem lesznek többé hatással a frizurádra. A gél úgy fedi be a hajat, hogy megszáradásakor nem lesz semmilyen fehér folt, nem lesz tőle fényes a hajad, természetes hatást ad. Formázhatod a hajat hajvasalóval, hajszárítóval, vagy akár az ujjaiddal is. A nap miatt sem kell aggódnod, a Matrix Rock Solid Gel fényvédő hatású, ami védi a hajat a sérüléstől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2024. All rights reserved.