DIY fürt szempillák – Nézd meg a legjobb 5 terméket!

Vastag, merész és határozott – ilyenek minden nő álomszempillái. A nők gyakran használnak különböző szempillacsíkokat vagy műszempillákat, amelyek állítólag kivételes eredményt nyújtanak. Sajnos ezek ritkán működnek. Az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillák bizonyulhatnak a legjobb megoldásnak. Azonban melyik termék a legjobb?

A legjobb fürt szempillák otthoni alkalmazásra – mely termékekre érdemes odafigyelni?

Számos szépségápolási márka adta ki saját szempillaformázó termékeit. A nők mihamarabb ki akarták próbálni őket, ami nem meglepő, hiszen néhány évvel ezelőtt még teljesen lehetetlennek tűnt a szempilla hosszabbítás önálló, kozmetikus nélküli felhelyezése.

Ma azonban már otthon is felhelyezheted a fürt szempillákat néhány perc alatt. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Beatu piacot szó szerint elárasztották az otthoni használatra szánt műszempillák. Minden márka merész kijelentéseket tesz, amelyeket később a felhasználók ellenőriznek.

Több olyan termék is van, amelyre valóban érdemes odafigyelni. Ezért jött létre az alábbi rangsor. Összegyűjtöttük a legjobb műszempillákat, amelyek biztosan nem fognak csalódást okozni.

Előre gyártott fürt szempillák otthoni alkalmazásra – nézzük meg őket közelebbről!

A hosszú órák eltöltése egy szépségszalonban a fotelben régebben sok nőnek volt a veszte. A nők elkezdték számolni a költségeket, amelyekkel a félig tartós szempilla hosszabbítás jár. Így nem meglepő, hogy ha van lehetőség arra, hogy a szempilla hosszabbítást otthon, saját magad alkalmazd, azt több mint örömmel fogadják. A DIY szempilla hosszabbítás kulcsa azonban a megfelelő termék kiválasztása.

Íme, a legjobb fürt szempillák listája, amire minden nőnek érdemes odafigyelnie!

1. Nanolash fürt szempillák DIY Eyelash Extensions 

Fürt szempillák DIY felhelyezéshez - Kezdő készlet

A rangsor első helyét a Nanolash DIY szempilla hosszabbításai foglalják el. Ez a termék vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a csináld magad szempillaformázás területén. A Nanolash márka hosszú évek óta kínál a hölgyeknek kiváló minőségű termékeket, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsenek a kényes szempillák ápolásában. Ma a DIY Lash Extensions innováció a formázásukban.

A fürt szempillák esztétikus tokban érkeznek, amely jól védett a sérülésektől. A készlet 36 fürt szempillából áll. Ezek puhák, rugalmasak és tökéletesen utánozzák a természetes szempillákat.

A csomagban 3 hosszúságú műszempilla található: 10, 12 és 14 mm-es. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen szempilla megjelenést létrehozhass. Ha a rövid Nanolash szempillákat a sarkokban, a hosszabbakat pedig középen használod, macskaszemhatást érhetsz el. Ha csak a leghosszabb szempillákat használod, orosz volumenű szempillákat hozhatsz létre. Másrészt a finom hamvas megjelenéshez, amely ideális a mindennapi viselethez, a DIY Lash Extensions legrövidebb fürt szempillái tökéletesen működnek.

Az egész alkalmazás rendkívül egyszerű, és nem vesz igénybe több mint 10 percet. Nem számít, hogy van-e bármilyen korábbi tapasztalatod ezen a területen. Mindössze annyit kell tenned, hogy:

  • felviszed a bondert – ez már 30-60 másodperc után ragacsossá válik, ami megkülönbözteti más formuláktól;
  • a kiválasztott fürtöt a szempillavonaltól kb. 1 mm-re vidd fel, és nyomd le;
  • a kész pillákat vond be a pecsételővel, hogy rögzítsd a hatást.

A nők akár 8 féle szempillaspirál közül is választhatnak, így biztosan megtalálják a számukra tökéletes terméket.

Érdemes megjegyezni, hogy egy teljes szempillahosszabbító készlet is megvásárolható. Ez a szempillaspirálok mellett olyan professzionális kiegészítőket is tartalmaz, mint egy bonder, egy remover, egy sealer és egy rozsdamentes acél csipesz. A gyártó ügyelt arra, hogy minden szükségeset tartalmazzon.

A DIY Lash Extensions akár 5 napos tartósságot is biztosít. A felhasználók azonban azt állítják, hogy a megfelelő utóápolás jelentősen meghosszabbíthatja ezt az időtartamot. Mi több, sok felhasználó azt is kiemeli, hogy a műszempillák nem deformálódnak, miután levették őket. Így minden arra utal, hogy újra felhasználhatók!

Ebben az esetben egyetlen más termék sem veheti át a rangsor vezetőjének helyét. A Nanolash DIY Lash Extensions a hamis szempillák, amelyek hibátlannak nevezhetők!

2. Invisi-Lash Kit TATTI

A rangsor második helyezettje a TATTI márkától származó Invisi-Lash Kit fürt szempillái. A márka meglehetősen jól ismert, de biztosan nem olyan híres, mint a Nanolash. Ezek a fürt szempillák állítólag 10 perc alatt felhelyezhetők. A felhasználók azonban azt állítják, hogy a DIY szempilla hosszabbításhoz képest az Invisi-Lash szempillák alkalmazása egy kicsit nehezebb.

A csomag 4 méretben tartalmaz szempillákat: 8, 10, 12 és 14 mm-es. Ezek puhák és könnyűek. A Nanolash fürt szempillákhoz képest azonban nem valószínű, hogy újrafelhasználhatóak. A felhasználók rámutatnak, hogy előfordult a fürtök deformálódása vagy a sörték elvesztése. Ezenkívül a Tatti fürt szempillák fekete helyett átlátszó csíkon érkeznek, ami meglehetősen hátrányos. Ez a részlet közelről látható, és nem garantálja az extra szempillasűrítő hatást. A fekete csík összehasonlíthatatlanul jobb megoldás, így meglepő lehet, hogy a gyártó miért választotta itt ezt a kedvezőtlen lehetőséget.

3. Velour Xtensions Kit

A Velour Xtensions Kit szempillaspirálok következnek a listán. Az előző esethez hasonlóan ezek is azt hivatottak lehetővé tenni, hogy viszonylag rövid idő alatt bármilyen szempilla megjelenést létrehozhassunk.

A gyártó kijelenti, hogy a felhelyezés nem vehet igénybe több mint 10 percet. A tapasztalatlan felhasználóknak azonban egy kicsit türelmesebbnek kell lenniük. Az alkalmazás egy kicsit nehezebbnek tűnik, mint a Nanolash fürt szempillák esetében. Először gondosan elő kell készíteni a szempillákat, lehetőleg szempillagöndörítővel. Csak ezután fognak a műszempillák beleolvadni a természetes szempillákba.

A csomag 3 méretben tartalmaz fürtöket. Sajnos csak egyféle göndörítést kínálnak. Ez némi korlátot jelenthet a szempilla kinézetének személyre szabása szempontjából.

Az alkalmazás állítólag akár több napig is kitart. A gyártó nem adja meg pontosan, hogy a Velour Xtensions Kit szempillák mennyi ideig viselhetők. Így jó esély van arra, hogy egyes felhasználóknál 2 napig, másoknál pedig 4 napig tartanak. Csak jelzik, hogy itt sok függ a természetes szempillák állapotától és az egyéni hajlamtól. A DIY Lash Extensions-hoz képest nem tűnik kielégítő tartósságnak.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

A rangsorban a következő az Ardell X-tended Wear Lash System KIT. Ezek a fürt szempillák ismét percek alatt felhelyezhetők. A gyártó azonban nem jelzi, hogy pontosan mennyi idő alatt lehet őket felhelyezni. A Nanolash szempillák esetében egyértelmű kijelentés volt – 10 perc és a szempillák készen állnak. Ebben az esetben sok múlik a kézügyességen.

A klaszterek különböző méretekben kaphatók. Így a felhasználók a szemük alakjához igazíthatják őket. A probléma azonban úgy tűnik, hogy az egyes hajszálak vastagsága és azonos vágása minden egyes klaszterben, függetlenül a hosszuktól. Ha közelebbről megnézzük, könnyen megkülönböztethetjük a mesterséges szempillákat a természetes szempilláktól.

Maga a felhelyezés akár több napig is eltarthat. Minden azonban az utókezeléstől függ. A gyártó megjegyzi, hogy a vízzel való legkisebb érintkezés is megzavarhatja a tartósságát. Ezt érdemes szem előtt tartani.

5. KISS Falscara Starter Kit

A Falscara Starter Kit különböző méretű fürt szempillákat tartalmaz. Az egész készlethez tartoznak a szükséges kiegészítők, amelyek megkönnyítik a felhelyezést. Ez azonban nem egy teljes készlet. Külön kell megvásárolni a több napos viseletet biztosító éjszakai szempillaspirált és a szempillák eltávolításához szükséges eltávolítót.

A gyártó azt állítja, hogy mindössze 10 percet vesz igénybe az álomeredmény elérése. A felhasználók azonban megjegyzik, hogy a kötő nem jár jól formázott applikátorral, ami kissé megnehezíti a felvitelt.

Ezeket a műszempillákat a valódi szempillák alá és fölé is fel lehet helyezni. Körülbelül 4-5 napig tartanak, amennyiben ezen felül vásárolsz egy dedikált éjszakai terméket. Ennek a terméknek azonban van egy nagy hátránya – negatív hatással van magukra a fürtökre, így azok alkalmatlanok az újrafelhasználásra, miután eltávolítottad őket.

Cluster szempillák otthoni alkalmazáshoz – összefoglaló

A DIY fürt szempillák megjelenése a szépségpiacon igazi forradalomnak tekinthető. Nekik köszönhetően minden nő néhány perc alatt megváltoztathatja megjelenését anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Lényeges azonban a megfelelő termék kiválasztása. A Nanolash DIY szempilla hosszabbításai itt egyértelműen vezető szerepet töltenek be. Ezek a DIY műszempillák világszerte sok nő tetszését nyerték el. Ezt az online közzétett rengeteg pozitív vélemény is megerősíti.

Hölgyeim, a szempillák kiválasztásakor elsősorban az igényeiknek kell vezérelniük. Érdemes átgondolni, hogy milyen szempilla megjelenés érdekel a leginkább, és mit értékelnél leginkább az előre elkészített fürt szempilláknál. Ilyen egyszerű módon a legjobb termék kiválasztása még könnyebbé válik.

Minél jobb a fürt szempilla, annál könnyebb lesz alkalmazni, és annál jobban fog kinézni. Nekik köszönhetően a nők visszanyerhetik a saját külsejükbe vetett bizalmukat!

Copyright © 2024. All rights reserved.