Dual Stylers a L’Orealtól

A L’Oreal most három olyan terméket mutatott be amelyeknek köszönhetően a hajszárítás egyszerű lesz, és nem fogja kiszárítani a hajat. Hajmosás után nehéz azt formálni, és a statikusság miatt szállni fog. Rengeteg terméket kell a hajadra kenni a kívánt hatás elérésének érdekében. A Dual Stylers használata még nedves hajon történik. A sorozatban három terméket találsz, mindegyik egy külön hibára specializálódott. A sorozat aszerint lett felosztva, hogy milyen hatást szeretnének velük elérni a vásárlók.

DualStylersBlack

A ‘Liss&Pump Up’ azoknak ajánlott, akik erősebb tartást szeretnének a hajuknak, kócok nélkül. Minden hajtípusra ajánlott, legyen az száraz, göndör vagy festett. A hajad teltebb hatást nyújt, és a göndörségből sem veszít.

A Sleek&Swing azoknak ajánlott, akik egyenes hajat szeretnének, és hajvasaló használatán gondolkodnak. Viszont az egyenes hajjal együtt jár a lapos haj is. Nem kell a hajadnak a fejedhez tapadnia a Sleek & Swing használatával! Mostmár lehet jó tartású, de egyenes hajad. Meglátod milyen könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat!

A Bouncy Tender hullámos hajra lett tervezve. A hullámok erősítéséért használj egy kis mennyiséget a termékből vizes hajra. A hővédő használata szintén jó dolog, így tudsz hajsütővasat használni.
Miért érdemes a L’Oreal Dual Stylers sorozat termékeit használnod?

  • Nedves haj egyszerű kifésülése.
  • A haj formázása, a hatás 72 óráig való megtartása.
  • Hő elleni védelem a hajnak.
  • A haj hidratálása.

Nem sokan veszik észre, mennyi kárt tesz a hő a hajban. Kiszárítja, ezzel károsítva a felületét. A loknik megtörnek, a haj vége töredezett lesz. Épp ezért hajvasaló vagy hajszárító használata esetén használd a L’Oreal Dual Styler termékeit. Ezek nem kerülnek többe, mint 10 euró.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2023. All rights reserved.