Mindennapi ápolás a Ghasel Maltese Honey Body Cream-el

Nagyszerű módszerek a kiszáradt bőr ápolására

A bőr megfelelő hidratálása a kulcsa annak, hogy jó állapotban tartsuk. Az emberi bőrben természetesen jelen lévő víz felelős a kollagén- és elasztinrostok megfelelő szerkezetéért. A bőr megfelelő nedvességtartalma elengedhetetlen ahhoz, hogy hidratált és védett maradjon a kedvezőtlen külső tényezőkkel szemben.

jó testápoló mézzel

A száraz bőr nagyon hajlamos az irritációra, érdességre, bőrpírra és hámlásra. Az arcon sokkal nagyobb valószínűséggel jelennek meg a ráncok és a finom vonalak, ezért a megfelelő hidratáltsági szint fenntartása kulcsfontosságú a bőrünk ápolása során. Érdemes a megfelelő, a bőr számára értékes összetevőkkel dúsított termékeket használni. Bízhatsz a rendkívül tápláló Ghasel Maltese Honey Body Cream-ben, amely biztosítja a bőr számára nélkülözhetetlen vitaminadagot és a 24 órás hidratálást.

Ghasel Maltese Honey Body Cream – hatóanyagok és hatások

A száraz bőrnek szilárd adag hidratálásra van szüksége természetes olajok, testápolók és vitaminok formájában. A máltai mézes testápoló krém olyan összetevők innovatív kombinációja, amelyek biokompatibilisek bőrünkkel. A krém összetételében kakukkfűmézet, sheavajat, avokádóolajat, B12- és E-vitamint találunk.

A kakukkfűméz a C-vitamin, a szerves savak, aminosavak és bioelemek fő forrása, amelyek mélyen regenerálják és táplálják a bőrsejteket. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

A sheavaj erősen hidratál, javítja a bőr feszességét és felgyorsítja a bőrszerkezetek újjáépülését.

Az avokádóolaj védőgátat hoz létre a bőr felszínén, amely segít megelőzni a nedvességvesztést és védi a bőrt az UV-sugárzástól és más külső tényezőktől.

A B12-vitamin hatására a bőr egészséges, ragyogó színt kap. A bőr kevésbé hajlamos a káros UV-sugárzásra.

Az E-vitamin, amelyet gyakran a fiatalság vitaminjának is neveznek, javítja a vérkeringést, csökkenti a ráncok megjelenését és kiküszöböli a korai öregedés kockázatát.

Nem találsz mesterséges színezékeket vagy illatanyagokat, szilikonokat, tartósítószereket.

A kakukkfűméz természetes illata kényelmet nyújt és ellazítja az érzékeket. A rózsaszín a “vörös méz” és a B12-vitamin, néha “rózsaszín vitamin” néven emlegetett B12-vitamin kombinációjának eredménye.

Mindennapi ápolás a Ghase lMaltese Honey Body Cream-el

  • Hosszantartó hidratálás és bársonyosan sima bőr hatása már az első használat után
  • Jól látható javulás a bőr feszességében és rugalmasságában
  • A bőr ragyogó színe és természetes ragyogása.
  • A narancsbőr és a striák láthatóságának csökkenése
  • Nyugtatott, táplált, egészséges bőr irritáció és bőrpír nélkül
Copyright © 2024. All rights reserved.