D.I.Y. természetes folyékony pirosító

Általánosan mondva a mai világ rengeteg féle pirosítót kínál nekünk. Folyékony, hab, por formájában is elterjedtek. Ha igazán jó pirosítót szeretnél, rengeteg erőfeszítésedbe kerülhet a megfelelő megtalálása. De van mégegy lehetőség. Otthon is létrehozhatod a saját pirosítódat! Milyen összetevőkre lesz szükséged?

blbl

Általánosan tudott, hogy a természetes összetevők e legjobbak a bőrre és az egészségre való tekintettel, mivel teli vannak vitaminokkal, ásványokkal és mikro- és makroelemekkel. Azt, hogy nem túl tartósak kompenzálja az, hogy a bennük lévő tápanyag szinte azonnal elkezd felszívódni. Miből ajánlott az ilyen termékeket előállítani? A bőrtípustól függ. Az összes összetevő megtalálható vagy a konyhában, vagy a kertben, vagy könnyű beszerezni a boltból.

Folyékony pirosító az olajos és kombinált bőrre

Ha némi színt szeretnél az arcodra, használj cékla levet. Facsard ki magad, vagy vásárolj a zöldségesnél. A kozmetikum illatát levendulával, vagy rózsával szokták feldobni. A cékla darabjait a választott illatanyagra öntsük rá, és hagyjuk úgy néhány óráig. Időről időre rázzuk fel a keveréket.

If you want to add some blush to your cheeks, use beetroot juice. Squeeze it on your own or buy it at greengrocer’s. The scent of the cosmetic can be enriched with hydrolates made from lavender or rose centifolia. Pour parts of a beetroot over with the chosen hydrolate and put it aside for several hours. Shake the mixture from time to time. Öntsd le a vizet a cékláról, tedd sötét üvegbe. Ha intenzívebb színt szeretnél reszeld le a céklát. Használhatsz aloa vera kivonatot is illatanyagként.

Folyékony pirosító száraz bőrre

Az alapvető üsszetétel a glicerin, amely hidratálja a bőrt. Az összevágott céklát 20 percig főzd glicerinben áztatva. A leszűrt keveréket öntsd egy kis üvegbe. Hozzáadhatsz rózsaolajat, vagy aloe verát. Általában az olajok szétoszlatják az illatokat.

Folyékony pirosító – néhány praktikus trükk

Mivel a cékla teljesen termélszetes eredetű, nem túl hosszú a szavartossága.Onnan tudjuk, hogy megromlott, hogy a színe inkább sárgás-barnás lesz, mint piros.

Ha narancssárgás hatást szeretnél, kurkuma hozzáadásával érheted el.

Az előbb említett glicerines pirosító csodákat tesz télen. Kifejezetten előnyös száraz és érzékeny bőrüek számára. Ha aloe verás pirosítóról van szó, a hidrátokkal töltöttet ajánljuk az olyanoknak, akik a könnyű sminket szeretik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2024. All rights reserved.