Sminkötletek Szilveszterre

Mindjárt itt a Szilveszter. Lehet, hogy a ruhád már megvan, de még mindig nincs ötleted a sminkeddel kapcsolatban? Még nem tudod, hogyan dobd fel a napot egy kis ragyogással? Nincs miért aggódnod, a mostani cikkben eláruljuk neked a legújabb party smink trendeket, hogy lélegzetelállító lehess az év utolsó napján is!

Nem kell órákat töltened a tükör előtt, hogy megdöbbentően szép lehess az újév előtti utolsó estén. Ami kell, az egy kreatív ötlet és egy jól kiválasztott smink stílus (nem mindenki néz ki jól füstös szemekkel).

Szilveszteri smink – csillogj!

Ebben az évben a legnépszerűbb a csillogó party smink. Semmi szokatlan nincs ebben, hiszen minden nő ragyogni szeretne, akár a sok csillagszóró és tűzijáték.

Ezen az éjszakán a legújabb trendek közé tartozik a csillogó, arany és ezüst árnyalatok, a fémes szemhéjfesték és az irizáló highlighter. A szezonban egyébként is uralkodó csillogó árnyalatok a szilveszteri trendekben is megjelennek – a szemhéjakon és a körmökön, de még a szemöldökön is! A fémes árnyalatok arany és ezüst változatban szemhéjfesték formájában is kaphatóak.

A Szilveszter legjobb színei

Kétségtelen, hogy az ünnepi időszak mindig az év egyik legszínesebb ideje. Jó tudni tehát, hogy éppen mely színek vannak divatban. Lássuk a szilveszteri trendeket!

A szemhéjfestékek között tapasztalható a legnagyobb változatosság. A profi sminkesek a telített árnyalatú lila és rózsaszín mellett kampányolnak idén. Jó választás még a bordó, a kék és a savanyú zöld. A fekete füstös szem sminket ezúttal fémes szemhéjfestékkel, például lila árnyalattal lehet helyettesíteni.

Bár a figyelem középpontjában a gyönyörűen kiemelt szem lesz, ezek a színek használhatók az ajkakon is.

1. szilveszteri trend: ezüst szemceruza

A csillogó az alkalmi sminkben kiválóan működik, de csak akkor, ha a megfelelő mennyiségben használjuk. A túlzás elkerülése érdekében használjunk kiegészítőket. Az idei tipp az ezüst szemceruza. Érdemes minél hamarabb beszerezni gél vagy folyékony formában egy ezüst szemceruzát. Hogyan kell használni? Akár egy klasszikus szemceruzát, fekete ceruzával kombinálva vagy csak az alsó szemhéjon, kinek hogy tetszik jobban.

2. szilveszteri trend: irizáló highlighter

A highlighter használata nem újdonság. Ilyen alkalomra azonban, mint amilyen a Szilveszter, teljesen új formában jelenik meg. Ezen a napon a legdivatosabb megjelenés az úgynevezett mirror glazed skin, ami egy nagyon fényes és ragyogó felületet jelent. Miről is van szó? A bőr úgy néz ki, mintha átlátszó, tükör mázzal borított lenne. A nedves hatású, irizáló bőr benyomása az idei év egyik legmeghatározóbb trendje.

3. szilveszteri trend: ragyogj!

Ebben az évben az erősen kiemelt szemek lesznek a főszerepben. A szem sminkje a diszkógömbökre emlékeztet, az arany színekben pompázó szemhéjak az idei év legnépszerűbb trendjei közé tartoznak. A csillogás nemcsak a szemeken működik jól, hanem az ajkakon, az arcokon, a körmökön és a hajon is. Továbbá érdekes tendencia a szilveszteri sminkelésben a természetes színnel kiemelt szemöldök csillogó részecskékkel beborítva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2024. All rights reserved.