Ultrapontos szemöldökceruza kefével. Ismerd meg a Nanobrow Eyebrow Pencil-t!

szemöldök sminkceruza

Ennek a terméknek köszönhetően elfelejtheted a rendetlen, vékony és szinte láthatatlan szemöldöködet!

A Nanobrow Eyebrow Pencil-t azért alkották meg, hogy alapos és hosszan tartó sminket biztosítson, még akkor is, ha hézagos és vékony a szemöldököd. A termék kiemeli szemöldököd természetes szépségét. Fontos, hogy túlzás nélkül hangsúlyozd őket.

Profi sminkes vagy, vagy teljesen kezdő? A Nanobrow Eyebrow Pencil mindenki számára és minden alkalomra tökéletes termék. Megkönnyíti a szemöldökvonalak meghatározását, a hézagok kitöltését, valamint a szőrszerű vonalak hozzáadását – te döntheted el, hogy melyik sminkelési technika illik hozzád a legjobban! Eredmények? Kifejező, határozott, gyönyörű színnel teli szemöldök egész nap.

Nanobrow Eyebrow Pencil – vélemény

Pigmentáltság: A pigmentáció: A színek és azok intenzitása a legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venned, amikor szemöldökceruzát választasz. A tökéletes illeszkedés megtalálása kulcsfontosságú szerepet játszik – ez teszi a sminkedet nagyon természetessé és nem groteszkessé. A Nanobrow Eyebrow Pencil néhány univerzális színben kapható, amelyek egyaránt illenek a hűvös és a meleg szépségtípusokhoz. Az intenzív pigmentáltság hatékony termékké teszi.


Nanobrow Eyebrow Pencil

A termék színekben kapható:

Hegy: Az automatikus Nanobrow Eyebrow Pencil ultrafinom heggyel és a szőrszálak kifésülésére szolgáló speciális kefével mindig használatra kész – nem kell kihegyezni, mint más hagyományos ceruzákat. zépen definiálja a szemöldökformát, és egyedi kis szőrszálakat rajzol. Ezenkívül tökéletes a rések és foltok kitöltésére.

Formula: A Nanobrow Eyebrow Pencil lágy, krémes formulája gyors és kellemes felvitelt tesz lehetővé. Simán siklik a bőrön (nagy előny érzékeny bőr esetén), bársonyos végeredményt hagyva maga után. A termék természetes sminket eredményez, de ha merészebb, természetesebb megjelenésre vágysz, nyomd erősebben a ceruzát a bőrre. Ultrapontos szemöldökceruza kefével. Nem maszatolódik el, így garantáltan nem kell a nap folyamán javítgatni.

Hogyan működik a Nanobrow Eyebrow Pencil?

  • Színnel tölti ki a réseket és szabálytalanságokat és optikailag megvastagítja a szemöldökíveket.
  • Vékony, valódi szemöldökszőrszálakat utánzó vonalakat rajzol
  • Egyenletes szemöldökvonalakat hoz létre
  • Hosszan tartó, több órás, maszatolásmentes szemöldöksminket biztosít
  • Bársonyos, bőrkímélő formula

Nanobrow Eyebrow Pencil – online vélemények

Jó szemöldökceruzát keresel? Ne felejtsd el megnézni az online értékeléseit! Íme, mit mondanak a Nanobrow ceruzáról:


  • “Meg vagyok döbbenve – már 3-szor vettem meg ezt a ceruzát és csak most írok róla véleményt 😀 Számomra ez jobb, mint a MAC és az Anastasia Beverly Hills!!!” (Nóra, 32 éves)
  • “Az én személyes kedvencem! Nem hiszem, hogy valaha is le fogom cserélni A szemöldököt természetes módon kiemeli, nem kenődik el és egész nap kitart.” (Hanna, 39)
  • “Ennek a szemöldök ceruzának tökéletes az állaga – sokáig kitart még azokon a napokon is, amikor edzek! Soha nem megy tönkre a sminkem 🙂 Előnye a nagyon vékony hegy és az ecset, ami könnyű felvitelt és fantasztikus sminket eredményez.” (Magdi, 26)
  • “Véletlenül fedeztem fel ezt a szemöldök ceruzát, és a Black Friday-n szereztem be (nagyszerű kedvezmények!), Egyik oldalán visszahúzható heggyel, a másik oldalán pedig egy menő ecsettel rendelkezik. A színe passzol a szemöldökömhöz (sötét szőke). Sok más márkájú terméket kipróbáltam, de nem voltam ennyire elégedett. A jövőben mindenképpen a Nanobrow-t fogom megvenni!” (Iza, 41 éves)

Nanobrow Eyebrow Pencil – hol lehet megvásárolni?

A termék elérhető a www.nanobrow.hu weboldalon.

Copyright © 2024. All rights reserved.