Visszajelzések a legrangosabb keratin maszkokról

A sérült hajad határozottan rombolhatja a jó hangulatodat. Amellett, hogy pocsékul néz ki, még ráadásul lelaposodott, durva tapintású és töredezett végű is, nehéz átvenni az irányítást felette, és elérni hogy a frizurád legalább elfogadhataóan nézzen ki. Van valami, ami valóban használ a sérülések helyrehozására? Csak egy dolog:a keratin. Ez a fehérje építi fel a hajunkat, könnyen kitölti a hámréteget és rögzíti a hajszálakat. Hol találhatod meg a legjobb minőségű keratint? A legjobb, ha jó maszkot használsz. A teljes hajápolást lehetővé teszi otthon. Mielőtt drága szalonkezelésre mennél, vagy levágatnád a hajad, próbálj ki egy hajélénkítő maszkot.

A keratin jótékony hatásai a hajra

Mint már említettük, a keratin a haj egyik építőeleme. Ennek a speciális fehérjének mindig megfelelő szinten kell lennie, így a haj erős, egészséges és sérülés-álló lesz. Sajnos nehéz fenntartani a keratin szintet, mert hajunk folyamatosan számos káros tényezőnek ki van téve. A nem megfelelő kozmetikumokon kívül külső hatások is okozhatják a károsodást (0 fok alatti hőmérséklet, eső, erős napfény, UV sugarak, szmog, toxinok, általános szennyezés). A hajszárítóval történő szárítás, az egyengetés és a göndörítés forró hajformázó eszközökkel szintén kárt okozhatnak.

Hogyan hozhat javulást a keratin alkalmazása a hajon?

A következtetés világos: a keratin a legerősebb, mert ez alkotja magát a hajat. Fel kell töltenünk tehát a keratin raktárakat, ha rugalmas, egészséges frizurára vágyunk. A keratinban gazdag termékek használatával fenntarthatjuk annak megfelelő szintjét, így hajunk lenyűgözőnek tűnhet és védve lesz a károsodással szemben. Ahhoz, hogy működjön, nem elég három percig rajta hagyni a hajunkon. Ezért a hajmaszk a legjobb keratin hordozó, amely lehetővé teszi, hogy végre átvedd az irányítást a hajad ápolása fölött!

Keratin Hajmaszk: A legjobb hajápolási rutin a haj revitalizálásához

A hajmaszk egy olyan termék,melynek egyetlen célja: intenzíven helyrehozni a haj szerkezetét. Éppen ezért az ilyen kezelés több időt vesz igénybe, és tizenöt percig vagy még tovább hagyni kell állni a hajszálakon. A kondícionáló puhább tapintású és könnyebben fésülhető hajat eredményez, de az intenzívebb hatás és a komolyabb ápolás eléréséhez maszkra van szükség. Ezért ez egy must have kozmetikum.

Keratinos hajegyenesítés- helyrehozhatja ez a károsodott hajszerkezetet?

Beavatunk a különlegességébe ennek a keratin kezelésnek. Valóban javítja a haj állapotát? A keratinos hajegyenesítő kezelés rendkívül népszerű, mert a haj azonnal szebb megjelenést nyer általa, puha tapintásúvá és ragyogóvá válik. Nem igaz azonban, hogy a keratinos hajegyenesítése táplálja és helyrehozza a sérült hajat. Annak ellenére, hogy a hajat keratinmolekulákkal látja el, mindez rendkívül magas hőmérsékleten történik (a 230 Celsius fokos kezelés romboló hatással van a hajra). A keratin termék felvitele után egy fodrász sokszor kiegyenesíti az egyes hajszálakat, ennek a folyamatnak rettenetes hatása van a hajra.

Fontos tudni továbbá, hogy a kezelés során használt készítmény mérgező anyagokat is tartalmaz, például formaldehidet. Ezek szükségesek ahhoz, hogy a keratin beépüljön a hajszerkezetbe, és a haj hámrétegébe is benyomulnak. Összefoglalva: a keratinos hajegyenesítő kezelés nem tesz jót a hajnak.

A legrangosabb keratin hajmaszkok

NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Kiszerelés: 300 ml

Kiváló minőségű helyreállítást és mesés frizurát eredményez! Hajszerkezete hihetetlenül puha és kellemes tapintású lesz akár már egyetlen használatot követően is. A haj fényessége, rugalmassága és vitalitása szembetűnő. A maszkot hetente egyszer, vagy négy-öt naponta kell használni, ha a hajad teljesen sérülékeny. Hihetetlenül gyorsan újra erőre kap majd és ellenáll a további károsodásnak. Az egészséges, táplált haj nem tűnik fakónak, mert a Nanoil elmélyíti a színt és fényt ad neki. Egyszerűen remekül fog kinézni! A maszknak ideális a textúrája, hosszantartó, és megfelelő árfekvésű is. A profi fodrászok azért is ajánlják, mert szalonképes termék. Magad is meggyőződhetsz róla: a keratin és a panthenol együtt igazi „wow” hatást eredményez.

További információkért tájékozódj a www.nanoil.hu oldalon.

GLOBAL KERATIN DEEP CONDITIONER

Kiszerelés: 200 ml

Ez az egyik legdrágább hajmaszk a listánkon. Megfelelő- e az ár-érték arány? A vásárlók különböző véleménnyel vannak róla, de egy dolog biztos: A Global Keratin Deep Conditioner táplálni fogja a hajat. Bármilyen típusú hajszerkezettel elbír, javítja annak állapotát, visszatartja a makacs szöszösödést és a rakoncátlan fürtöket. A megfelelő hatás elérésének érdekében más Global Keratin termékekkel együtt kell alkalmazni. A termék vitaminok és peptidek keverékén alapul.

KEUNE CARE KERATIN HAIR MASK

Kiszerelés: 200 ml

Elég kicsi kiszerelés és magas ár: mit kapunk mindezért? A Kenue maszk ötvözi a keratint a B5-pro-vitaminnal és a shea vajjal, és jól működik normál és vékonyszálú haj esetén. Nagy mértékben véd a külső tényezőktől, erősíti és hidratálja a frizurát. A haj védett az UV sugarak, a légszennyezés, a kémiai anyagok (festés, kiszőkítés , tartós göndörítés) és a mindennapi hajformázás által okozott károk ellen. Használd rendszeresen, hogy egészségesebbé tedd a hajadat (legalább hetente egyszer, a legjobb, ha a gyakoriságot a hajad állapotához igazítod).

PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME HAIR MASK

Kiszerelés: 200 ml

A phytokeratin maszk megfelelő mennyiségű keratint biztosít a haj táplálásához és helyreállításához, így erősebbé és ellenállóbbá válik a károsodásokkal szemben. Nehezen felvihető és kiöblíthető textúrájú de ez nem okozhat akkora problémát, ha nagyon száraz és sérült hajad van. Ez a hajtípus a növényi keratin előnyeit élvezi leginkább a Phyto maszkban. A formulában jelenlevő keratin mennyisége nem biztos, hogy olyan amit keresel, de a sok növényi anyag és a baobabolaj ezt pótolja. Feltételezzük, hogy a magas ár és a kis kiszerelés lesz inkább az oka annak, hogy sokan más terméket próbálnak ki.

LANZA KERATIN HEALING OIL HAIR MASK

Kiszerelés: 210 ml

Keratin, olajok, kávébab kivonat és acai gyümölcs keveréke? Igen, jöhet! A kis kiszerelés, magas áron az egyetlen, ami nem vonz minket ebben a termékben.Sikerül-e a maszknak fényessé és egészségessé tenni a hajat, mielőtt elfogyna a tubus tartalma? Amit biztosan tudunk az az ,hogy rendszeres alkalmazása, jó kondicionáló hatást, puha tapintást és védelmet biztosít a károsodások ellen.A maszk kevés keratint tartalmaz, de gyakori használat mellett mindenképpen előnyös lesz a frizurádnak. A Lanza Keratin Healing Oil Hair Mask  nem tartalmaz glutént és nátrium-kloridot, és minden hajtípusra alkalmas.

KÉRASTASE RÉSISTANCE HAIR MASK

Kiszerelés: 200 ml

A hajkozmetikumok gyártói gyakran kínálnak kis kiszerelésű maszkokat igazán magas áron. Vajon úgy gondolják hogy újra meg fogjuk vásárolni őket, nem törődve az árral? Sokan olyan alternatívákat keresnek, amelyek nagyszerű véleményeket kaptak, de ugyanakkor pénztárcabarátabbak. A választás természetesen rajtad múlik. Ha egy jó maszkot keresel a sérült hajadra, amely ráadásul rendkívül száraz, és töredezett végű is, akkor a Kerastase jó választásnak bizonyulhat. A márka nagy népszerűségnek örvend, ezért is került bele a listánkba. Ennek a maszknak a formulája figyelemre méltó: a keratin kerámidokkal dúsított, amelyek kitöltik a porózus hézagokat. Jól volumizálja a rendkívül sérült hajat is.

COCOCHOCO KERATIN HAIR MASK

Kiszerelés: 500 ml

Sok vásárlónak tetszik, hogy a maszk körül nagy a felhajtás, de mások szerint ez probléma: mi van akkor, ha a maszk nem működik jól / sok pénzt adok ki egy olyan termékre, ami lehet hogy rossz hatással van a hajamra? A maszk forgalmazói azt ígérik, hogy a természetes összetevők és a gyógynövények javítják a haj állapotát, és segítenek rugalmassá tenni a hajszerkezetet. A termék védi a hajunkat a szmogtól, a szennyezéstől, a méreganyagoktól és megakadályozza a jövőbeni károsodást. A vitaminok és olajok jó hatással vannak a hajra. A Cocochoco maszk sérült, száraz hajra készült, puhább tapintásúvá és könnyebben formázhatóvá teszi a frizurát.

Copyright © 2024. All rights reserved.