Ikonikus hajolaj – NANOIL – áttörés a haj regenerálásában

Olyan kozmetikum, ami ikonikusnak nevezhető, nem tűnik fel gyakran a piacon.

A rendkívül gyorsan fejlődő kozmetikai iparnak és a piacot elárasztó termékeknek köszönhetően, nagyon nehéz hosszútávon egy terméket használni. Folyamatosan más, újabb és jobb kozmetikumok   jelennek meg.

Ez addig folytatódik, míg végre egy igazán lélegzetelállító terméket nem dobnak ki a piacra.

Egy, amely új megvilágításba helyezi az egész hajápolást, figyelembe helyezi a nők’ szükségleteit és képes megfelelni azon igényeiknek. Az ikonikus szépségápolási termék örökké velünk marad, mert nem helyettesíthető. Minden egyéb csak népszerűtlen másolat lesz.

Ugyanez történik majd ezzel a termékkel is. Miután kipróbálja a Nanoil hajolajt, úgy érzi majd, hogy megtalálta az igazit. Nem lesz szüksége más kozmetikummal helyettesíteni mert a Nanoil el fogja kápráztatni és a haja is imádni fogja. Ez egy innovatív kozmetikum, mely bemutatja a hajápolás briliáns megközelítését. Régóta nem létezik olyan termék, amely tökéletesen megfelelne minden haj igényeinek és, ami ennyire sokoldalú lenne.

Nanoil hajolaj  először a mély regenerációra fókuszál, másodszor az ápolásra és a haj megjelenítésének javítására, harmadszor pedig a hajszálak védelmére és erősítésére.

Továbbá, számos szerepet tölthet be és sokféle kezelésben használható, amivel sikeresen helyettesíthető a többi kozmetikum a fürdőszobában.

Fontos megemlíteni, hogy a Nanoil három verzióban kapható. Mindegyik a haj más porozitására alkalmas, ami más típusú kár. Ezért a Nanoil tökéletesen alkalmazkodik az adott hajtípushoz.

A Nanoil mindhárom verziója alaposan kiválasztott természetes olajok és számos természetes összetevők komplexuma ápolási céllal. A termék nem tartalmaz káros, mitesszerképző szilikonokat, parabéneket, alkoholokat és más anyagokat, amelyek károsan befolyásolják a hajat és a bőrt.

A Nanoil mindhárom verziója a haj különböző igényeire fókuszál és ezért ilyen hatásos ez a termék. Titka az alaposan kiválasztott természetes olajokban rejlik. Tulajdonságaikat alaposan tesztelték és a hajkárosodás mértékéhez igazították, amit gyakran porozitásnak neveznek.

Természetes hajolaj - Nanoil

Tehát a Nanoil:

Először is – védi a hajat, megemeli a tövét és ápolja a fejbőrt.

Ha haja vastag, nehéz, durva tapintású, nehezen stilizálható és a legtöbb termék felesleg terhet tesz rá, miközben teljesen kiegyenesíti a frizurát, ez egyértelmű jele az alacsony porozitású hajnak. Az ilyen hajszálak általában egészségesek és nem könnyen sérülnek. Mégis nekik is vannak démonjaik: túlzott faggyúkiválasztás, érdesség, volumen hiánya és zsíros fejbőr. Nanoil alacsony porozitású hajra 9 természetes olajból tevődik össze, amelyek egyaránt hatnak a haj felületére és a belsejére. Ráadásul szabályozzák a faggyúmirigy termelést.

Ragyogó, puha haj volumennel, mely korpamentes és nem zsíros – csak a NANOIL képes ezeket biztosítani.

Másodszor, ápolja és táplálja a haj megjelenését azzal, hogy erősíti a hajhagymákat egészen a hajvégekig.

Ha haja nincs a legjobb állapotban, végei nedvesség nélkül maradhatnak és észreveheti a hajhullást – tehát közepes porozitású haja van. Van egy külön Nanoil termék kizárólag erre a hajtípusra. Javítja a hajszálak állapotát, megállítja a hajhullást, erősíti a hajtőt és ugyanakkor erősíti a hajat. Véget vet a göndör és fénytelen hajnak! A Nanoil hajolaj nem csak, hogy ápolja a haj belső keratin szerkezetét, hanem védi a formázás során, illetve növeli szép megjelenését, ragyogást nyújt, vitalitást és ellenálló képességet.

Harmadszor – mélyen regenerálja a hajat és a hajhagymákat javítva a hajfelület sérüléseit és a tüszők élénkítését.

Ha a haja nagyon rossz állapotban van, törékeny, ritka, fakó és durva érintésű – akkor a Nanoil magas porozitású hajra termékéhez kell nyúlnia. A magas szintű károsodás a magas porozitásnak tudható be. Kizárólag a Nanoil biztosítja az orvoslást, ami képes megváltoztatni a porozitást a hajszálak regenerálásával és javítva a hajszerkezet hajszálait. Ráadásul, a Nanoil hajolaj stimulálja a hajtüszőket, hogy működjenek, valamint sűríti a hajat, így a haj gyorsabban nő, egészséget és ellenálló képességet árasztva.

Hatékony hajolaj - NanoilMind a három Nanoil olaj további előnye, hogy senki sem szabja meg  milyen gyakran, mikor és hogyan kell használni. . Számos módon alkalmazható, száraz hajra, csak a végekre, a fejbőrbe masszírozva, a balzsamhoz hozzáadva, maszkként lemosva vagy akár egész nap a hajon maradhat védelem céljából. Briliáns! Csak figyeljen oda, hogy a magas fokon sérült haj mély regenerációt igényel. Ezért a Nanoil-t legalább egyszer hetente ajánlatos a hajra és fejbőrre alkalmazni. Bravó, Nanoil!

Több információért a Nanoil termékekről menj a hivatalos honlapra nanoil.hu

18 Komment “Ikonikus hajolaj – NANOIL – áttörés a haj regenerálásában”

 1. Éva

  Nemrég ajándékba kaptam az olajt és kellemes meglepetést okozott 🙂 Korábban nem hallottam róla és nem is használtam olyan gyakran, de most igen 🙂 A kezelés ezzel az olajjal jobb, mert könnybben használható és gyorsabban kimosható

  Válasz
 2. Anett89

  Nekem a magas porozitású hajra verzió volt meg. A fodrászom ajánlotta, mert a túl gyakori hajvasalás miatt nagyon sérült hajam volt. Most gyönyörű és sokkal jobb a megjelenése. Biztosan megint fogom használni.

  Válasz
 3. Sára

  Nemrég kezdtem használni az olajt, mert a hajam gyenge, hullik, így ricinus olajjal kezdtem. Ez sűrű, nehezen használható és utána többször is ki kell mosnom a hajam. Viszont most az nem tetszik, hoyg a hajam gyorsan zsírosodik. Vajon a többi olajjal is előfprdul? Vagy én csinálok valamit rosszul?

  Válasz
  • Dóra

   A ricinus olaj nem minden hajtípusra jó és tényleg nehéz alkalamzni a hajon. Vannak ennél könnyebben használható növekedést stimuláló olajok. Mégis a helyedben én beszerezném a Nanoilt, mert több verzió közül is választhatsz.Nekem sokat segített a hajhullással és a korpával.

   Válasz
 4. Márta

  Én is dettó helyzetben voltam :)Imádtam a Kerastase terméket, amíg rá nem bukkantam a Nanoilra. Minden tetszik ennél az olajnál és semmivel sem helyettesíteném 🙂 <3

  Válasz
 5. Mimi

  Nemrég kezdtem tesztelni a Sesa terméket. Továbbra sem bírom a szagát, de be kell vallani, hogy ezek az Ayurvéda termékek elképesztőek. Amikor elhasználom, kipróbálom ezt az olajt 🙂

  Válasz
 6. Iza

  számomra nem működött. a hajam nagyon rosszul nézett ki

  Válasz
  • oowl2

   biztosan rossz változatot választottál a hajadra. Nálam is ugyanez volt a kókuszolajjal. Mindenki azt mondja, hogy ez a legjobb hajolaj, de az én hajam esetében csalódás volt.

   Válasz
 7. Dorina

  Én még nem hallottam erről az olajról, de jól hangzik 🙂 talán én i selcsábulok és beszerzem 🙂

  Válasz
  • miss_B

   ezt az olajt instagramon és néhány bloon láttam. Jó vélemények vannak róla

   Válasz
 8. Adri

  Egyre sűrűbben hallok az olajos kezelésről. Nekem is ki kell próbálnom 🙂

  Válasz
 9. Hanna

  Csodás!

  Válasz
 10. Anna

  Hol tudom megvenni? Nem láttam a boltokban.

  Válasz
  • Hanna

   Én a hivatalos honlapon rendeltem

   Válasz
 11. Gyöngyi

  El se hiszem, hogy egy olaj képes megemelni a haj tövét. Inkább azt mondanám, hogy zsíros réteget hagy és lenehezíti

  Válasz
  • Ami

   A haj olajozása segített a zsíros hajammal, míg minden sampon és balzsam használata sikertelen volt.

   Válasz
 12. rózsi5

  csúcsminőség, nagyszerű hatások, kár, hogy az ár nem mindenkinek jó

  Válasz
  • Carmenn25

   sokáig használható, így az ár nem is olyan magas. Egyébként, ha külön-külön vennéd meg a nanoilban lévő olajokat, akkor egy vagyont kellene kiadnod

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2024. All rights reserved.