Olyan kozmetikum, ami ikonikusnak nevezhető, nem tűnik fel gyakran a piacon.

A rendkívül gyorsan fejlődő kozmetikai iparnak és a piacot elárasztó termékeknek köszönhetően, nagyon nehéz hosszútávon egy terméket használni. Folyamatosan más, újabb és jobb kozmetikumok   jelennek meg.

Ez addig folytatódik, míg végre egy igazán lélegzetelállító terméket nem dobnak ki a piacra.

Egy, amely új megvilágításba helyezi az egész hajápolást, figyelembe helyezi a nők’ szükségleteit és képes megfelelni azon igényeiknek. Az ikonikus szépségápolási termék örökké velünk marad, mert nem helyettesíthető. Minden egyéb csak népszerűtlen másolat lesz.

Ugyanez történik majd ezzel a termékkel is. Miután kipróbálja a Nanoil hajolajt, úgy érzi majd, hogy megtalálta az igazit. Nem lesz szüksége más kozmetikummal helyettesíteni mert a Nanoil el fogja kápráztatni és a haja is imádni fogja. Ez egy innovatív kozmetikum, mely bemutatja a hajápolás briliáns megközelítését. Régóta nem létezik olyan termék, amely tökéletesen megfelelne minden haj igényeinek és, ami ennyire sokoldalú lenne.

Nanoil hajolaj  először a mély regenerációra fókuszál, másodszor az ápolásra és a haj megjelenítésének javítására, harmadszor pedig a hajszálak védelmére és erősítésére.

Továbbá, számos szerepet tölthet be és sokféle kezelésben használható, amivel sikeresen helyettesíthető a többi kozmetikum a fürdőszobában.

Fontos megemlíteni, hogy a Nanoil három verzióban kapható. Mindegyik a haj más porozitására alkalmas, ami más típusú kár. Ezért a Nanoil tökéletesen alkalmazkodik az adott hajtípushoz.

A Nanoil mindhárom verziója alaposan kiválasztott természetes olajok és számos természetes összetevők komplexuma ápolási céllal. A termék nem tartalmaz káros, mitesszerképző szilikonokat, parabéneket, alkoholokat és más anyagokat, amelyek károsan befolyásolják a hajat és a bőrt.

A Nanoil mindhárom verziója a haj különböző igényeire fókuszál és ezért ilyen hatásos ez a termék. Titka az alaposan kiválasztott természetes olajokban rejlik. Tulajdonságaikat alaposan tesztelték és a hajkárosodás mértékéhez igazították, amit gyakran porozitásnak neveznek.

Természetes hajolaj - Nanoil

Tehát a Nanoil:

Először is – védi a hajat, megemeli a tövét és ápolja a fejbőrt.

Ha haja vastag, nehéz, durva tapintású, nehezen stilizálható és a legtöbb termék felesleg terhet tesz rá, miközben teljesen kiegyenesíti a frizurát, ez egyértelmű jele az alacsony porozitású hajnak. Az ilyen hajszálak általában egészségesek és nem könnyen sérülnek. Mégis nekik is vannak démonjaik: túlzott faggyúkiválasztás, érdesség, volumen hiánya és zsíros fejbőr. Nanoil alacsony porozitású hajra 9 természetes olajból tevődik össze, amelyek egyaránt hatnak a haj felületére és a belsejére. Ráadásul szabályozzák a faggyúmirigy termelést.

Ragyogó, puha haj volumennel, mely korpamentes és nem zsíros – csak a NANOIL képes ezeket biztosítani.

Másodszor, ápolja és táplálja a haj megjelenését azzal, hogy erősíti a hajhagymákat egészen a hajvégekig.

Ha haja nincs a legjobb állapotban, végei nedvesség nélkül maradhatnak és észreveheti a hajhullást – tehát közepes porozitású haja van. Van egy külön Nanoil termék kizárólag erre a hajtípusra. Javítja a hajszálak állapotát, megállítja a hajhullást, erősíti a hajtőt és ugyanakkor erősíti a hajat. Véget vet a göndör és fénytelen hajnak! A Nanoil hajolaj nem csak, hogy ápolja a haj belső keratin szerkezetét, hanem védi a formázás során, illetve növeli szép megjelenését, ragyogást nyújt, vitalitást és ellenálló képességet.

Harmadszor – mélyen regenerálja a hajat és a hajhagymákat javítva a hajfelület sérüléseit és a tüszők élénkítését.

Ha a haja nagyon rossz állapotban van, törékeny, ritka, fakó és durva érintésű – akkor a Nanoil magas porozitású hajra termékéhez kell nyúlnia. A magas szintű károsodás a magas porozitásnak tudható be. Kizárólag a Nanoil biztosítja az orvoslást, ami képes megváltoztatni a porozitást a hajszálak regenerálásával és javítva a hajszerkezet hajszálait. Ráadásul, a Nanoil hajolaj stimulálja a hajtüszőket, hogy működjenek, valamint sűríti a hajat, így a haj gyorsabban nő, egészséget és ellenálló képességet árasztva.

Hatékony hajolaj - NanoilMind a három Nanoil olaj további előnye, hogy senki sem szabja meg  milyen gyakran, mikor és hogyan kell használni. . Számos módon alkalmazható, száraz hajra, csak a végekre, a fejbőrbe masszírozva, a balzsamhoz hozzáadva, maszkként lemosva vagy akár egész nap a hajon maradhat védelem céljából. Briliáns! Csak figyeljen oda, hogy a magas fokon sérült haj mély regenerációt igényel. Ezért a Nanoil-t legalább egyszer hetente ajánlatos a hajra és fejbőrre alkalmazni. Bravó, Nanoil!

Több információért a Nanoil termékekről menj a hivatalos honlapra nanoil.hu