Vibráló szemhéjtus színek a Bourjois-szal

Milyen tusokat adnak el legtöbbször? Persze, hogy barnát vagy feketét, hiszen ezek mindenkinek alapfelszerelés. A Bourjois ennek elenére újdonságokat mutat nekünk a fémes színű tusokkal.

liner-clubbing-bourjois

Contour Clubbing vízálló ceruza: ugyanúgy fémes színben, ceruza formájában, átlátszó műanyag kupakkal érkezik. 8 árnyalatból választhatunk a lehető legsötétebb feketével karöltve. A termék állaga krémes, használata olyan mint egy álom, és nap közben sem folyik szét.

A Bourjois arra is gondolt, hogy a termék ne csak jól nézzen ki, hanem a jojobának és a pamut olajoknak köszönhetően a pillák növekedését is erősíti. Vízálló, és rendkívül tartós, a gyártó szerint igazítás nélkül akár 20 óráig is megmarad halványulás vagy elmodósás nélkül, de a valóságban ez csak 10 óra körül mozog, ami még mindig jó. A sötét színek jól mutatnak a könnycsatornán, még érzékeny bőr esetén is.

Contour Clubbing Vízálló ceruza: tökéletes a füstös szemekhez. Csak maszatold el a ceruzát ez apró ecsettel, amit tökéletesíts szempillaspirállal. Hétköznapokra egy réteg is tökéletesen eég a kívánt hatás eléréséhez.

A legnagyobb hátránya a hatalmas veszteség, ami a ceruza hegyezésekor keletkezik. A csavart tus jobb ötlet lenne. A Contour Clubbing Vízálló ceruza csak erős sminklemosóval eltávolítható.

Azoknak, akik hajlandóak 4,99 eurót fizetni, hogy ragyogjon a szemük ajánljuk a Contour Clubbing Vízálló ceruzát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2024. All rights reserved.