Műszempillák felhelyezése

Nem minden nő elégedett a természetes szempilláival. Szeretnénk, ha hosszabbak, vastagabbak, erősebbek lennének. A szempillaspirál gyártók azzal próbálják reklámozni a terméküket, hogy a kívánt hatást nyújtják, majd rájövünk, hogy megint vettünk egy drága, de haszontalan terméket ami a fiók aljára fog kerülni.

orig

A műszempilla a megoldás. Néhány perc alatt ragyogóvá varázsolják a szemet. Mind hallottunk már róluk de nem merjük kipróbálni. Talán természetellenesnek tűnnek, de ha megtanuljuk kezelni, akkor természetes hatást érhetünk el.

Az első és legfontosabb dolog a megfelelő szempillák kiválasztása. A legnépszerűbben az Ardell termékek, de ezek sajnos nem elterjedtek, és kevés helyen kaphatóak. Online lehet őket rendelni.

Ha biztosat akarsz, válaszd az Ignot pillákat. Széles választékjuk biztosítja, hogy mndenki megtalálja a magának valót.

Ha megvannak a pillák, ideje felhelyezni őket. Összesen négy dologra lesz szükséged, a pillákra, pillaragasztóra, csipeszre és a kedvenc szempillaspirálodra. Először a csipesszel középen fogd meg a pillákat, erre tedd fel a ragasztót. Várj körülbelül 15 másodpercet, hogy a ragasztó valamennyire megszilárduljon, majd a felső szemhéjadon ragaszd fel őket olyan közel az eredeti pillákhoz, amennyire csak lehet. A külső és belső szélén a szemednek gyengéden nyomd hozzá a bőrödhöz a pillákat a csipesszel. Várj, hogy megszáradjon a ragasztó. 2 perc elteltével a szempillaspirállal egyenlítsd ki az igazi és a mű pillákat. Most a pilláidnak hosszúnak, és természetes hatásúnak kell lenniük. Ha szőke hajad van barnás árnyalatú pillákat ajánlunk.

Ne keseredj el, ha nem sikerül elsőre. Emlékezz, gyakorlat teszi a mestert.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2024. All rights reserved.