Maybelline MNY My Mono Szemfesték

Több ezer nő világszerte imádja a MNY My Mono Eye Shadow-ot. Megtalálható a legtöbb profi sminkesnél.

Maybelline Color Show Mono Eyeshadow

Mi is fenomenális valójában bennük?

A Maybelline gondoskodott arról, hogy mindenki megtalálja magának a megfelelő árnyalatot. Több, mint 25 gyönyörű árnyalat közül választhatsz.

Mi több, ezek az árnyalatok nagyon olcsóak, így könnyen megszerezheted az egész kollekciót. Egyetlen termék ára nem több mint 3 €, ami nagyon vonzó ár egy ilyen jó minőségű termékért. A MNY My Mono Eye Shadows gazdagon pigmentált és képes fennmaradni akár 7 órán keresztül, alapozó nélkül is!

A Mono Eye Shadow hatása inkább csillogó és gyöngyöző, mint matt. A Maybelline szemfesték terméke által, ragyogó és fiatalos leszel. Az árnyalatok szépen egybefolynak, és nem hagynak szemcséket maguk után. Elmosódás mentesek akkor is, ha nedvesség éri.

A termék egy kicsi téglalap alakú műanyag dobozban van. Sajnos, nincs aplikátor vagy tükör mellékelve. Egyrészt tudjuk, hogy nehéz lenne elhelyezni extra dolgokat ilyen kis dobozban, másrészt muszáj más dolgokat magunkkal cipelni egy kis sminkeléshez is. Fel fogod ismerni az MNY My Mono Eye Shadow-ot a gyík mintás nyomott felső szemhéjról.

Annyira sok árnyalat van, hogy a világosabbak könnyen alapként szolgálhatnak a sötétebb társaik alá. Mixelheted őket és létrehozhatsz ezzel egyedi stílust.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2024. All rights reserved.