Highlighting Foam Strips: Fodrászkellék melírozáshoz

A színezéshez használt alumínium fólia már a múlté. A szakemberek már olyan segédeszközöket keresnek, amelyek megkönnyítik a melírozás folyamatát. Szerezd be a Highlighting Foam Strips-t, azokat a termál habcsíkokat, amelyek megfelezik a színezésre szánt időt! 

szíező szivacscsíkok

Tedd gördülékennyé a munkát az egész csapatod számára. Még egy gyakorlatlan fodrász is képes gyorsan elsajátítani hogyan alkothat meg egy divatos sombre, ombre, flamboyage vagy balayage festést. A szemet gyönyörködtetően színes habcsíkok felgyorsítják a színezés folyamatát és a haj sérülésének kockázatát is minimalizálják. Tanulj még többet!

A ColorCuts termál csíkjai – hogy működnek? 

A ColorCuts hajfestő csíkok könnyű, termikus, polisztirolhabból készülnek. Ez kínálja a legjobb alternatívát a praktikátlan, csörgő-zörgő és esetenként visszafordíthatatlan károkat okozó alumínium fóliára.

A Highlighting Foam Strips minimalizálja a sérülés kockázatát. Nincs többé égett haj! Gyengéd a hajhoz, tetszés szerint hajtható, vágható vagy csavarható. A félig átlátszó, különleges bevonatának hála a színezés minden fázisban nyomonkövethető.

A könnyű, egyedi csíkok egyet jelentenek a kényelemmel az időigényes kezelés során. Színesek, puhák és egyszerűen használhatóak. Nem csúsznak le a hajról színezés közben – szorosan tapadnak a színező anyaghoz.

Használati utasítás: válassz le egy tincset és tedd alá a csíkot. Egy ecset segítségével vidd fel a színezőt a hajra. Hajtsd félbe a lapot, majd a megfelelő idő elteltével egyszerűen csúsztasd le róla. Végezetül kézzel vagy mosógépben tisztítsd és használd újra.

Precíz, egyenletes és biztonságos színezést garantál – termikus vagy mechanikus sérülések vagy foltok nélkül.

colorcuts színező szivacslapo

Highlighting Foam Strips a melírozáshoz: 

 • 200 használatra kész csík egy kényelmesen használható dobozban,
 • 100×305 mm méretű – akár nagyon hosszú hajhoz is tökéletes,
 • könnyű, termikus polisztirol habból készült,
 • biológiailag lebomló és újrafelhasználható,
 • optimális hőmérsékletű haj,
 • minden színezési technikához tökéletes,
 • sokkal gyengédebb a hajhoz, mint az alumínium fólia,
 • nincs irritáció vagy sérülés,
 • a színezés megkönnyítése érdekében különböző színekben elérhető,
 • lehetővé teszi a színezés totális kontrollját,
 • megfelezi a színezés idejét.

újrafelhasználható színezőcsíkok

ColorCuts – speciális színező habcsík 

Ez az egyedülálló könnyed anyag valódi áttörtést jelent a szépségápolás világában. A polisztirolhab hőszigetelő, így képes optimalizálni a hőmérsékletet színezés közben.  Ezek a gyöngéd csíkok lehetővé teszik, hogy elkerüld a haj túlforrósodását.

A színes szalagok nem csak szemetgyönyörködtetőek, de a színezéshez használt különböző árnyalatokat is segít elkülöníteni. Soha többé nem fogsz hibázni!

A ColorCuts innovatív megoldást jelent nem csak a szakemberek, de a klienseik számára is. A különlges bevonat és a bámulatosan könnyű anyag nem irritálják a fejbőrt, ráadásul a fotókon is jól mutat.

A lapok a környezetbarát technológiáknak hála, 80%-ban újrahasznosított anyagból állnak. Ezzel kínálva zöld alternatívát a prektikátlan alumínium fóliára, szóval egyszerűen búcsúzz el tőle!

Több információért a ColorCuts termékekről menj a hivatalos honlapra colorcuts.mt

Copyright © 2024. All rights reserved.