Szempilla emelő és lamináló készletek – A legjobb otthoni használatra szánt készletek rangsora

A szempillák igazán nagy szerepet játszanak mindenki megjelenésében. A szép, ápolt és göndörített szempillák tökéletesen kiemelik a szemet és kihozzák annak mélységét. Ahhoz, hogy ezt a hatást élvezhesd a természetes szempillákon, érdemes a szempillafelvarrás és -laminálás mellett döntened. Mit foglalnak magukban? Mennyi ideig tart a szempilla laminálás és hogyan lehet otthon elvégezni? Íme a legjobb szempilla lifting készletek.

A legjobb otthoni használatra szánt szempilla lamináló készletek rangsora

Szempilla emelés és laminálás – mik ezek? Hogyan lehet otthon elvégezni őket?

A szempilla felvarró és a szempilla lamináló kezelések egyre népszerűbbek a szépségszalonokban. Ezek a kezelések a természetes szempillák göndörítését és megemelését, valamint egyúttal táplálását foglalják magukban. Korábban szempilla göndörítésként ismerték őket.

A szempilla lifting során a természetes szempillákat a lehető legnagyobb mértékben megemelik és göndörítik, szempillagöndörítő használata nélkül. Ez egy jó alternatíva, tekintve, hogy nincs akkora veszélye a szempillák károsodásának. Mit használnak erre a célra? A szempilla felvarráshoz speciális termékeket használnak, amelyek behatolnak a haj szerkezetébe, és ezáltal fogékonyabbá teszik azt a göndörítésre, majd rögzítik a hatást. A szempillák megfelelő formázásához szilikonrudakat használnak. 

Mi az a szempilla laminálás? Ez a kezelés lehetővé teszi a szempillák kiegészítő táplálását, a hézagok kitöltését és vizuálisan megvastagítását. Mindez a tápláló összetevők alkalmazásának köszönhető, amelyek közül a legfontosabb a keratin.

A legjobb szempilla felvarró készletek – 7 otthoni használatra alkalmas készlet rangsora

Az otthoni szempilla felvarrás sokkal egyszerűbb folyamat, mint amilyennek elsőre tűnik. Még teljes amatőrök számára is. Különösen, ha a megfelelő szempilla-lamináló készletet választod. A rangsorban hét olyan javaslatot mutatunk, amelyek tökéletesen működnek erre a célra. A bemutatott készletek közül néhány olyan választás, amelyet még a profi kozmetikusok is értékelni fognak.

1. Nanolash szempilla felvarró és -lamináló készlet

nanolash lash lift kit

Professzionális szempilla lamináló készlet, gazdag formulákkal és kedvező árral. A Nanolash Lash Lift Kit nem véletlenül került az első helyre. Ez a készlet egy teljes értékű termék. Tartalmazza az összes legszükségesebb terméket és kiegészítőt. A készlet tartalma lehetővé teszi, hogy akár 10 teljes alkalmazást is elvégezz.

Mit tartalmaz a Lash Lift Kit a Nanolash-tól? A gyártó 10 csomagot biztosít egy-egy aktivátorból, semlegesítőből és keratin boosterből. Ez összesen 30 tasakot jelent. Emellett 3 szempillafésűt és 3 pár különböző méretű szilikonpálcát is biztosít. Ezek újrafelhasználhatóak, és szükség szerint a kívánt szélességre vághatók.

A készletben található termékek formulái is figyelemre méltóak. Mindenekelőtt hidrolizált keratint és lanolint tartalmaznak – ezeknek köszönhetően a szempillák a laminálást követően kiváló állapotban vannak, helyreállnak és védve vannak a vízpárolgástól. A termékek tartalmaznak még olívaolajat, avokádóolajat, valamint szőlőmag-, kókusz- és abessziniai olajat is. A selyem, az arginin és a panthenol gondoskodik a puhaságról, a fényről és a dús szempillákról is.

2. Fleeky Lashlift Kit

A Fleeky szempilla felvarró készlet rózsaszín csomagolásban érkezik, és személyes használatra is jó választás. Tartalmazza a szükséges termékeket és az alkalmazás során hasznos kiegészítőket. Milyen kiegészítőkről beszélünk? Kapsz két pár szilikonpálcát, ragasztót, két szempillakefét, négy applikációs pálcikát és két fésűt. Mindezt meglehetősen vonzó áron. Ez azonban részben annak köszönhető, hogy a készlet csak 2-4 alkalmazást tesz lehetővé. Ha több laminálást szeretnél végezni, akkor egy drágább és nagyobb változatot kell választanod, amely 5-10 alkalmazást biztosít.

3. Thuya szempilla felvarró készlet

Tartalmas készlet, amely nem csak a szempillák esetében működik jól. A Thuya márka terméke lehetővé teszi, hogy egyszerre ápold a finom szempillákat és a rakoncátlan szemöldököt. Ez annak köszönhető, hogy a Thuya gél fő összetevője a tioglikolsav. 

A Thuya készlet 3 darab 15 milliliteres flakonból áll – ragasztó, tartós gél és semlegesítő. Ezenkívül a gyártó egy pár szilikonrudat és egy fából készült csákányt biztosít. A laminálást követően akár 8 hétig sötétebb, táplált, megemelt és göndör szempillákra számíthat.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Tápanyagokban gazdag kiegészítők és formulák jelentős választéka. A Miya Lash márka készlete nagyszerű választás lehet, amikor a DIy szempilla lifting és laminálás kalandjába kezdesz. Ez a lehetőség egy egész csomó különböző kiegészítőt tartalmaz, amelyek nagyszerűen segítik az első szempillalaminálásodat. 

Ez a szempilla felvarró és -lamináló készlet keratinban és egyéb tápláló összetevőkben gazdag termékeket tartalmaz. Ennek eredményeként az eljárást követően a szempillák megfelelően tápláltak lesznek. Puhábbak lesznek, fényt és törésállóságot nyernek. Ezen felül természetesen a szempillák lenyűgöznek a göndörségükkel, ami csak 6 hétig tart.

5. Szemöldök lamináló és emelő készlet Protein Reconstruction System Zola

Rendkívül egyszerű készlet a szempillák otthoni laminálásához. A Brow&Lash Reconstruction System egy olyan készlet, amely nem hasonlít a többihez ebben a választékban. A gyártó teljesen felhagyott a szépségszalonokból ismert hagyományos szempillaemelés és -laminálás megközelítésével, helyette az egyszerűség mellett döntött. A készlet nem tartalmaz semmilyen kiegészítőt. Nem jár hozzá kefe, ragasztó vagy szilikonrúd, mivel ezek ebben az esetben szükségtelenek. Mit kapsz helyette?

A Brow&Lash Reconstruction System mindössze 3 gyors lépésben biztosítja a szempillák megemelését. Mindegyikhez egy-egy üvegben más-más termék található. A folyamat megkönnyítése érdekében a termékek fel vannak címkézve egy számmal, amely megfelel a felhúzás és a laminálás jobbik lépésének. A formázási folyamat során a Protein Strong Lifting, a Protein Fixer és a Protein Care egymás után kerül felhasználásra. 

Ez a szempilla lamináló készlet azonban nem nyújt olyan intenzív eredményt, mint a többi. Mindez azért, mert a termékeket ugyanúgy alkalmazzák, mint a szempillaspirált – kefével, a szempillák göndörítése nélkül. Mégis, ez egy érdekes lehetőség azoknak a nőknek, akik a legegyszerűbb megoldást keresik megjelenésük javítására.

6. Elleebana Lash Lift – szempilla felvarró kezdő készlet

Kiváló választás a professzionális kozmetikusok számára, akik minőséget és nagyszámú megvalósítható alkalmazást várnak el. Az Elleebana Lash Lift készlet nagyszerű lesz azoknak a nőknek, akik professzionálisan foglalkoznak szempilla kezelésekkel. Ezzel a készlettel akár 60 alkalmazást is elvégezhetsz.

Ez egy nagyon kiterjedt készlet, amely a termékeken kívül szilikonrudakat, egy fém applikátort, valamint egy habeltávolítót és egy kefét is tartalmaz. A gyártó nem feledkezett meg az illusztrált használati utasításról sem. 

Az Elleebana márkájú készletről beszélve érdemes megemlíteni, hogy az otthoni alkalmazások száma közelebb lesz a 15-höz. Hogy miért? Mert a gyártó 15 pár tasak aktiválót és 15 pár semlegesítőt biztosít. Használatukkal 4 alkalmazást végezhetsz, de ezeket rövid időközönként kell elvégezni. Ezért ez sokkal költséghatékonyabb professzionális használatra.

Ezenkívül a készlet meglehetősen magas árcédulával rendelkezik. Ez sok nő számára problémát jelenthet, így inkább a professzionális kozmetikusok választása, akik teljes mértékben ki tudják használni ennek a készletnek a képességeit.

7. RefectoCil Eyelash Lift

Otthoni szempilla lifting készlet, amely mindössze 13 perc alatt eredményt biztosít. A RefectoCil termék pozitívan emelkedik ki a laminálási idő tekintetében. A negyed óra alatti idő valóban nagy különbséget jelent a többi készlethez képest. Természetesen az alkalmazási idő tartalmazza a termékek felviteléhez és a szempilla felvarrás kezelés előkészítéséhez szükséges időt.

Ha megvásárolod ezt a készletet, egy dobozban mindent megkap, amire a szempilla felvarráshoz és a lamináláshoz szükséged van. A RefectoCil Eyelash Lift készlet 36 alkalmazáshoz elegendő.

A készlet teljes tartalma egy stílusos sminkes táskában található. Belül Lashperm formula, semlegesítő, ragasztó, szempilla emelő, valamint két mini kozmetikai tál és két ecset található. Ha ezt a készletet választod, akár 6 hétig tartó eredményekre is számíthatsz.

Szempilla-felvarrás lépésről lépésre – egyszerű otthoni formázás

A szempilla emelés és -laminálás a megfelelő készlettel otthon is könnyen elvégezhető. Hogyan kell pontosan csinálni? Íme egy útmutatüó, hogyan kell elvégezni a szempilla felvarrást és a laminálást. Az eredmény biztosan lenyűgöző lesz.

Érdemes megjegyezni, hogy a szempillák laminálása sokkal gördülékenyebben megy, ha minden terméket szempilla- és szemöldök samponnal vagy olajmentes sminklemosóval előkészítesz. Alaposan tisztítsd meg a szemhéjakat és a szempillákat. Válaszd ki a szilikon rudak megfelelő méretét a szemmérettől, a szempilla hosszától, valamint a kívánt göndörségtől függően. Helyezd fel őket a szemhéjakra, és kend be őket ragasztóval. A szempillákat fésüld fel a rudakra, gondosan szétválasztva minden egyes szempillát. 

Egyenként vidd fel a készletben lévő termékeket, a gyártó ajánlásait és a használati útmutatóban megadott alkalmazási időt követve. Az összes termék használata után (általában 2-3 termék van a készletben), elegendő eltávolítani a szilikonrudakat. 

Copyright © 2024. All rights reserved.