Melyik szempillaspirál nem hámlik napközben? Nézd meg a rangsort!

A szempillaspirál hámlik napközben? Bizonyára minden nő ismeri ezt a problémát, és szinte csodának tűnik az elkerülése. Azonban csak a választott szempillaspirálra foghatod, ha ez veled is előfordul. A rossz minősége miatt nem tartós a termék, vagy túlzottan hámlik. Nézd meg hát ezt a rangsort, és oldd meg ezt az égető problémát egyszer s mindenkorra!

Hámlik a szempillaspirálod? Erre is van megoldás!

Az alsó szemhéjra vagy a ráncba telepedő pelyhekkel minden nő találkozott már. Sajnos a szempillaspirál természeténél fogva a felvitel után kiszárad, és ennek következtében elkezd hámlani.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden terméknek megvan ez a hajlama. Ugyanis minden attól függ, hogyan közelítjük meg a szempillaspirál kiválasztását. Először is érdemes figyelmet fordítani a formulára. Minél természetesebb, annál jobb állagú lesz a termék. Ez viszont tartósabbá teszi a szempillaspirált.

Érdemes arra is összpontosítani, hogy hány rétegben alkalmazzuk. Minél több van belőle, annál nagyobb a veszélye, hogy a termék a nap folyamán csomósodni és hámlani kezd. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy a megfelelő szempillaspirál kiválasztása nagyon fontos.

Ismerjük meg a szempillaspirálokat, amelyeket érdemes megfontolni!

Nem minden szempillaspirálnak kell hámlania, és ez bizonyított tény! Kiderült, hogy több szempillaspirál is átlagon felüli tartósságot biztosít. A rangsorban szereplő többi termék viszont minimálisan morzsolódik, így ezeket is érdemes kipróbálni.

1. Nanolash szempillaspirál

jó hosszú élettartamú szempillaspirál

A Nanolash szempillaspirál nem véletlenül foglalja el az első helyet ebben a rangsorban. Ez egy olyan termék, amely mind a gyakorlatban, mind az elméletben kivételes kiválóságot ért el. Kezdjük a tartósságával. Amíg úgy döntesz, hogy este eltávolítod a sminket, a szempillaspirál nem fog lehámlani. Sok nő, aki már tesztelte ezt a szempillaspirált, egyhangúan megerősíti ezt. Ráadásul a szempillaspirál nem maszatolódik el nedvességgel érintkezve, ami egy másik előny.

A Nanolash szempillaspirál tökéletesen formázott kefével van ellátva. Kiváló minőségű szilikonból készült, és pontosan elhelyezett sörtékkel rendelkezik. A kefének köszönhetően a szempillák nem lesznek csomósak, és nem lesz probléma a szempillaspirál lehámlásával.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Nanolash szempillaspirál két változatban kapható:

Így kiválaszthatod az igényeidnek és elvárásaidnak leginkább megfelelő változatot.

2. Lashcode Mascara

Egy másik szempillaspirál, amely nem hámlik, a Lashcode Mascara. Hosszabbító és dúsító tulajdonságokkal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy már az első ecsetvonástól kezdve kielégítő eredményt érj el.

Ez a szempillaspirál olyan kefével van ellátva, amely segít a szempillák nagy pontossággal történő szétválasztásában. Természetesen a Lashcode Mascara sem hámlik. A felhasználók többször dicsérik a termék tartósságát. Bár nem vízálló, nedvességgel érintkezve sem maszatolódik el.

3. Rimmel Lash Accelerator

A Rimmel Lash Accelerator egy másik drogériás termék, amire érdemes odafigyelni. Persze itt sem várhatsz tökéletességet, de a termék mindenképpen megérdemli az érdeklődést.

A felhasználók nem jelezték, hogy a termék jelentősen hámlana. Ugyanakkor a “pandaszemek” esős napokon meglehetősen elkerülhetetlen ezzel a szempillaspirállal. Ami magát a kefét illeti, nincs sok panaszra ok. A szokásos módon lett kialakítva. Így nem nehezítheti meg túlságosan az alkalmazást.

4. Bobbi Brown Extreme Party szempillaspirál

Egy másik termék, amely megérdemli a helyét a rangsorban, a Bobbi Brown Extreme Party Mascara. Ez a szempillaspirál elég nagy népszerűségnek örvend a szépségápolás világában. A felhasználók szerint elég jól megmarad a szempillákon. Mindazonáltal a nap végére elkezd maszatolódni és kissé hámlani.

Kiderült azonban, hogy a kefe egyes nők számára problémásnak tűnik. Sajnos a kúpos kialakítása azt jelenti, hogy a lógó szemhéjakkal rendelkező felhasználóknak kicsit több gondot okoz a kezelése. 

Összefoglalva a legjobb, kielégítő eredményt nyújtó szempillaspirálok rangsorát!

A fenti rangsort elnézve egyértelmű, hogy melyik szempillaspirállal lehet teljesen elkerülni a hámlást. Ez a Nanolash szempillaspirál, amelyet szorosan követ a Lashcode szempillaspirál. Azonban a többi itt említett termék is megérdemli a figyelmet. Vannak ugyan kisebb hibáik, de még így is kiemelkednek a többiek közül.

Figyelned kell arra, hogy hogyan választod ki a szempillaspirálodat. Maga a szempillaspirál határozza meg, hogy milyen lesz a szemsminked.

Copyright © 2024. All rights reserved.