Válaszd a fürtös szempillákat a Nanolash DIY Eyelash Extensions!

Minden nő csábító tekintetről álmodik. Azonban nem minden nő büszkélkedhet természetesen dús szempillákkal, mivel azok gyakran gyengék és hajlamosak kihullani vagy letörni. A természetes szempillák általában gyengék és vékonyak. Ma azonban minden nő csinálhat szempilla hosszabbítást kozmetikus segítsége nélkül a DIY Eyelash Extensions köszönhetően!

nanolash DIY eyelash Extensions

Műszempilla kozmetikus felkeresése nélkül?

A legtöbb nő úgy dönt, hogy kozmetikushoz megy a félig tartós szempilla hosszabbításhoz. Ez 2, de akár 3 órát is igénybe vehet, bár a felhelyezés akár 2-3 hétig is eltarthat. Ez a módszer azonban nem tökéletes.

A szempillaragasztó, valamint a túl nehéz műszempillák negatívan hatnak a természetes szempillákra. Több évnyi félig tartós szempilla hosszabbítás után gyengévé válnak, és elkezdhetnek hullani is.

Ráadásul a félig tartós fürtszempilla hosszabbítás nem minden nő számára jelent megoldást. Nem mindenki fog lelkesedni a tartós eredményekért, amelyeket nem lehet megváltoztatni vagy levenni, amikor kedvük tartja.

Ebben az esetben a Nanolash fürt szempillák – DIY Lash Extensions lehet a megoldás! Ezeket a műszempillákat DIY hasnálatra tervezték, amelyet otthonod kényelmében mindössze 10 perc alatt elvégezhetsz.

diy eyelash extensions

DIY szempilla hosszabbítás- fedezd fel ezt a prémium terméket!

A DIY Eyelash Extensions egy prémium termék. A Nanolash márka mindent megtett, hogy a legigényesebb nők igényeit is kielégítse. A DIY szempillák kétféle változatban kaphatók:

 • egy doboz- 36 fürtöt tartalmaz, 8 stílusból választhatsz, és 3 hossz van(10, 12 és 14 mm);
 • egy komplett szempilla hosszabbító készlet – a műszempilla mellett olyan extra kiegészítőket tartalmaz, mint a Nanolash által gyártott bonder, sealer, remover és szempilla applikátor eszköz.

A gyártó biztosítja, hogy a cluster szempillák otthoni használata nem igényel előzetes tapasztalatot. Maga a felhelyezés állítólag mindössze 10 percet vesz igénybe, és akár 5 napig is kitart.

Hogyan kell alkalmazni a DIY Eyelash Extensions?

A DIY Lash Extensions használata teljesen problémamentesnek kell lennie. Ez a termék magas minőségének köszönhető, amelyet úgy terveztek, hogy a DIY-alkalmazás a lehető legegyszerűbb legyen. Mindössze annyit kell tenned, hogy:

 • vékony rétegben felviszed a ragasztót, és vársz körülbelül 30-60 másodpercet, amíg megragad lesz;
 • az előre elkészített műszempillákat a természetes szempillák alá, a szempillavonaltól kb. 1 mm-re helyezd fel;
 • enyhén nyomd össze a szempillákat;
 • a ragacsos érzés eltávolítása érdekében kend be a kész szempillákat a sealer-el.

A DIY Eyelash Extensions nagy változatosságának köszönhetően a hölgyek bármilyen szempillastílust létrehozhatnak. Ezek az otthoni alkalmazásra szánt műszempillák lehetővé teszik az orosz volumenű szempillák, valamint a természetes szempillák mindennapos viseletét.

Fürtös szempillák otthoni alkalmazásra a Nanolash-tól – összefoglaló

Az előre elkészített fürtös szempillák otthoni alkalmazásra a Nanolash-tól egy olyan termék, amely mindig lenyűgöző eredményeket kínál. Egyedülálló a következő tulajdonságok miatt:

 • lágy;
 • sokféleségű;
 • az egyéni igényekhez való alkalmazkodóképesség;
 • könnyű, 10 perc alatt történő felhelyezés;
 • akár 5 napig tart.

Tökéletes megoldás azoknak a nőknek, akik hosszú és dús szempillákról álmodnak anélkül, hogy elhagynák otthonukat. A Nanolash-nak köszönhetően nem kell többé a szépségszalonban való időpontegyeztetéssel foglalkoznia!

A DIY  Lash Extensions-t bármelyik nő használhatja. Tökéletes műszempillák esküvőkre, munkába, valamint spontán fotózásokra. Lehetővé teszik, hogy néhány perc alatt csábító és szenvedélyes tekintetet érj el.

Copyright © 2024. All rights reserved.